Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mande

Moja kobieta twierdzi, że jestem za bardzo zazdrosny, ale chyba mam powody?

Polecane posty

Gość Mande

Byliśmy tydzień nad morzem i przytoczę dwie kwestie po których ona stwierdziła, że "to chyba jednak nie to" ponieważ staram się nią kontrolować i jestem zazdrosny... :O a więc.. 1) siedzimy sobie w klubie ze znajomymi, pijemy wódkę itp.. praktycznie wszyscy poszli już na parkiet tylko jeszcze przy stoliku siedzę ja, moja kobieta i jej kolega, którego ja tego dnia dopiero poznałem.. no i widzę, że już wszyscy się fajnie bawią to mówię do mojej kobiety "chodź pójdziemy też na parkiet..." a ona do mnie "ok, zaraz dobrze? jak chcesz to już idź a ja zaraz dojdę.." więc bez żadnego skrzywienia mówię "ok" i poszedłem, mija z 15 minut więc wracam do niej i pytam "no idziesz w końcu?" a ona znowu "no już idę, zaraz dojdę.." i cały czas gadała z tym kolegą!!! wolała siedzieć z nim przy stoliku niż pójść ze mną się pobawić.. no i mija już z 30 minut i wracam znowu sam wkurwiony, siadam bez słowa , ona mnie pyta "o co chodzi?" no to jej mówię o co chodzi.. że woli siedzieć z tym typem niż pójść ze mną się pobawić no i wywiązała się awantura... i kolejna kwestia: 2) drugiego dnia.. stoimy, ja, ona i jej koleżanka.. pytam czy nie chcą czegoś do picia ponieważ idę do baru, zamówiły po jednym drinku u mnie.. ok, idę do baru czekam przy barze z 5 minut na 3 drinki, wracam... A ICH NIE MA :O no już mnie chuj trafił.. szukałem je dosłownie pare minut.. a co się okazało? one se poszły gdzieś na drugi koniec klubu i z jakimiś typami gadały :O na dodatek dostały od nich po jakimś kwiatku!! no niech mnie chuj.. to ja latam po drinka dla mojej kobiety a ona se idzie gdzieś flirtować z jakimś gościem, który daje jej kwiatka do tego??? no i oczywiście wywiązała się kolejna awantura no niech mi ktoś kurwa powie, czy ja nie mam racji???

Gość znam paru akurat
widocznie ma Cię w duupie

Gość niedoceniona26
hej! widzę podobną sytuację jak z moim chłopakiem...jak dla mnie to nie ale z kimś innym to i owszem. i zawsze pyta "o co co chodzi" albo "co takiego zrobiłem" czasem też myślę że jestem chorobliwie zazdrosna ale szlag mnie trafia kiedy np widzimy się żadko i on przyjedzie w sobotę po czym pyta "mogę jechać na ryby" no ku**** Przepraszam że wtrąciłam swój wątek rozumiem ja ale nie chcieć posiedzieć z maleństwem którew podobno jest "takie cudowne" zaznaczam że ma niecałe 5 mies :(