Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz tego dosyc--------

wylad dziecka-am 30lat

Polecane posty

jak wygladac doroslej? W moim zawodzie to nie atut, ze tak wygladam :/

Jak się ubierasz, jaką masz figurę, w czym według Ciebie tkwi problem? Ja też wyglądam młodziej ale przestałam się tym przejmować, traktuję to jako atut :D

Gość heyyyyyyyyyyyyyy
tez wygladam na duzo młodsza! mam 24 lata a ciagle tylko pytają mnie o dowód a ja juz obroniłam tytuł mgr inż. mam 168 waze 50 kilo jestem blondynka mam piegi moze to dlatego. lepiej wygladac młodziej niz starzej po co chcesz sie postarzyc?? w mojej pracy mi to nie przeszkadza :) ostatnio nawet mnie chłopcy z gimnazjum zaczepiali :D

ja mam typ urody jak dziecko, ale po skorze na buzi i szyi widac, ile mam lat. Mimo to jak szukam pracy to wydaje mi sie, ze wzbudzam niechec wsrod kobiet, ktore decyduja o moim zatrudnieniu wlasnie przez to, ze nie wygladam na swoje lata. Wiem, powiecie, ze jestem prozna, ale albo mam jakis szczegolny niefart, albo brak mi umiejetnosci spolecznych albo to przez ten wyglad :(

Szopenowa-no nie ubieram sie w garsonki. W kilku ost.pracach nie ubieralam sie w garsonki. Wiem, odpowiedni stroj i makijaz moga dodac lat, alr skoro nie musialam to sie ubieralam jak mi wygodnie a nie jakos specjalnie elegancko.

mam 165cm wzrostu, jestem drobną osobą