Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czub z przymusu

lecze sie u psychiatry

Polecane posty

Gość czub z przymusu

bo mam ciężką nerwicę i depresje spowodowaną przez mojego męża psychola ,postanowiłam wyrwać się z tego piekła i założyć sprawe o rozwód i znęcanie psyciczne ,ale teraz po aferze z J Kaczyńskim mój małżonek śmieje sie ze mnie że nie mam na nic szans że wsadzi mnie do psychiatryka i zabierze dzieci ,że biore leki to jestem czub

Gość jaka jest afera z
Kaczyńskim?

Nie odbierze ci dzieci dlatego, ze sie leczysz, gorzej jakbys sie nie leczyla. Poza tym 99% facetow ktorzy strasza ze odbiora dzieci nawet sie tymi dziecmi nie potrafia zajac i jakby przyszlo co do czego to juz nie bylby taki chetny.

Gość no właśnie sędzia
takim ludziom jak ty narobił koło pióra

Gość sędzia narobił koło
pióra? czy da rade ktoś to wyjaśnić? o co chodzi?

Gość do wyżej ciekawej -go
poczytaj ,poszperaj w wiadomościach

Gość to ciekawe zjawisko
ktoś pisze o narobieniu koło pióra ale nie wie o co chodzi:O coś chyba nie tak z tym forumowiczem:O

Gość sędzia narobił koło
ja wiem co zrobił sedzia. zarządził badania psychiatryczne Kaczyńskiemu. ale to normalna procedura wobec kogoś kto twierdzi że brał pastylki i nie pamieta co robił i dlaczego a potem twierdzi że to były słabo działające pastylki:O czyli z robienia koło pióra nic w tym nie ma:O

Gość kaczyński sam sobie tego
narobił. głupie gadanie o pastylkach odwróciło się i uderzyło w niego. takie sa właśnie efekty kłamania.

Gość no bo przecież ona autorka
napisała o aferze z Kaczyńskim:O

Gość ci co leczą sie u psychiatry
i biorą leki uspoajające i psychotropowe to są osoby nie wiarygodne ,nie powinny sprawować opieki nad dziećmi ani mieć odpowiedzialnych stanowisk ,sedzia miał racje jesli chodzi o Jarosława Kaczynskiego ,a także mąż autorki postu ma racje ze osoba znerwicowana nie powinna mieć na wychowaniu dzieci ,sędziowie powinni takich rodziców i opiekunów wysyłać na badania bo osoby takie szybko tracą cierpliwość drą sie na dzieci i często dochodzi do maltretowania ,ogólnie osoby leczące sie psychiatrycznie powinny być zweryfikowane np na kierowniczych stanowiskach ,nauczyciele itd

Gość jeśli chodzi o nauczycieli
to ich wszystkich do weryfikacji

Gość pisuarsroin
Wyzdrowiejesz . . .

Gość ja też sie lecze
i jestem kierownikiem i jutro , bede sie na wszystkich hi hi hi wydzierać ,będę jedną głupią starą babe mobingować po co mi w zespole stare pruchno ,a co, jestem czub i wolno mi hi hi hi