Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miyaaaa

Problem z facetem, przemilczeć to??

Polecane posty

Gość Miyaaaa

Witam, chciałabym napisa co mi sie kilka dni temu przytrafiło otóż mój mąż ma żelazną zasadę - nie odbiera telefonu od obcych numerów i rzadko czyta sms-y. Ostatnio miałam stresujący dzień w pracy i rano w piżamie poszłam zapalić papierosa na balkon. Pomachałam z góry mężowi odjeżdżającemu załatwić parę spraw w urzędach. Kiedy chciałam wejść do mieszkania, drzwi balkonowe były zamknięte. Nerwowo zaczęłam krzyczeć pomocy, na szczęście usłyszała sąsiadka z dołu i zgodziła się skontaktować z mężem - odebrał wiadomość po 3h. Spóźniłam się do pracy 4h, po czym musiałam słuchać reprymendy... Jak to potraktować? że mąż ma mnie w dupie?

Gość ffgfgfgfgfg
dobrze ci tak smierdzielu, obrzydliwa palaczko buhehehe

Gość skąd mógl wiedzieć
że to dzwoni twoja sąsiadka

Gość matta demona
ciesz się że to nie było zimą

Gość Miyaaaa
Ale dlaczego jak go wołałam to nie usłyszał i nie odbierał ani sms ani nic? zastanawiam się czy może mieć kochanke, przecierz odemnie sms powinien odrazu odebrać...

Gość do ciebie nie dociera
że ma w dupie taką forme kontaktu ? uslyszal dzwonek SMS i olał, krzyczałaś, ciekawe z ktorego pietra

Gość wiesz ile slychac w zamknietym
samochodzie ? chyba nie wiesz, to sie zamknij i zobacz

Gość ffgfgfgfgfg
"przecierz" :O

Gość hahaha gdyby miał kochankę
to własnie w samochodzie szybko by odebrał :) Bo ty byś o tym nie wiedziała, więc dlaczego miałby się ukrywać? Mój mąż też tak ma i w życiu nie miał nikogo na boku. Nie odbiera telefonów, bo mówi, że jak coś ważnego, to zadzwonią jeszcze raz, a smsów też nie czyta, bo mówi, że to same reklamy jakieś :) Używa telefonu wyłącznie wtedy jak sam chce zadzwonić

Gość ktosttakijakja
A ktos zastanowil sie nad ta zelazna zasadą??? Kto w tych czasach nie czyta sms-ow i kto nie odbiera nieznajomych polacZen.... ?! Tylko ten ktory ma cos na sumieniu! Ewentualnie ma jakies problemy ze sobą.. Po co mu komorka...;/ zaal.

Gość uuyuyuy
nienznaych polaczen to ja tez nie odbieram, wiadomo przeciez ze dzownią glwonie jacys debile naciągacze. ale ze smsow nie czyta to dziwne

Ktoś to skopiował z yafuda i nie ma zielonego pojęcia jak ta sytuacja wyglądała. Zeby nie było, yafudy są dodawane z 2-3tygodniowym opóźnieniem czyli ta sytuacja miała miejsce 2-3tyg temu

Gość komorka jest po to
żeby odebrać jak widze na wyświetlaczu że ktoś znajomy coś chce, jak tobie pasuje odbieranie reklam, zastrzeżonych i bycie na każde zawołanie to sobie na noc do ucha przyklejaj Pejdżer :D

Gość dziwne że nie czyta ?
a po chuj ma czytać jak nie ma numeru w książce :D