Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sikuusikku

Moje sny są przepowiednią :(

Polecane posty

Gość sikuusikku

Śni mi się coś i to się spełnia :( nie chce tego... nie chcę znać przyszłości :( Ostatnio 2 dni pod rząd śnił mi się mój kolega, nie mieliśmy kontaktu przez 2 miesiące i odezwał się wczoraj! zaproponował spotkanie. A sen miałam jakieś 4-3 dni wczesniej Sniła mi się moja matura z języka niemieckiego(ustna), w śnie uzyskałam z niej wynik 45%. I tak się stało w rzeczywistości. Snił mi się moj wróg, którego dawno nie widziałam, bo wyjechał. Kilka dni po tym śnie zobaczyłam go! Zobaczyłam go w moim mieście. Przedwczoraj śniła mi się wielka burza i nastepnego dnia miałam burzę w domu (wielką awanturę rodziców:O) Może ten ostatni sen nie był aż tak bardzo proroczy, ale wiedziałam że stanie się coś niemiłego, wiedziałam to na 100% i sprawdziło się. Miewacie takie sny???

Gość sikuusikku
up

Gość fdsfret
Ale dlaczego tego nie chcesz ? Przecież to nic złego. Wolisz nie wiedzieć co się stanie ? Myślę że te sny ochronią Cię jeszcze przed czymś naprawdę złym. Ja bym rozwijała te zdolności zamiast się tym martwić.

ze mną 3 dni przed swoim samobójstwem bardzo dobra koleżanka pożegnała się we śnie, poprosiła, żebym więcej do niej nie przychodzila, to ja nie poszłam...dopiero na cmentarz...

Gość sikuusikku
niepokoi mnie to trochę. Boję się że przysni mi się jakiś koszmar i się sprawdzi

Gość ja tez tak mialam
pare razy ale traktuje to raczej jako przypadek, nie wierze w zadne przepowiednie :D

intuicja... mi się przyśnilo, że nie dostanę się na lekarski, bo co innego dla mnie przeznaczone, i zabrakło 5 punktów pół roku później

Gość fdsfret
Nawet jak przyśni Ci się jakiś koszmar to przecież nie musi się spełnić! Po to masz te sny żeby zapobiegać złym wydarzeniom ! Przecież to człowiek jest kreatorem własnego losu, jeśli zrobisz coś inaczej to i przyszłość będzie inna.

Gość sikuusikku
w tym śnie o burzy, bylam wtedy nad jeziorem i pioruny waliły w wodę i nagle powstał tak jakby sztorm(wiem ze nad jeziorem to dziwne, ale tak to wygladało) i wokol nie bylo nikogo tylko ja, woda lała mi się do oczu i wiedziałam ze za chwilę umre. bardzo pragnęłam się obudzić, bo wiem ze w snie za chwilę bym utonęła... udało mi się obudzić przed zatonięciem, to bylo straszne

ja to myślę, że mózg nasz- z którego wykorzystujemy tylko kilka procent, odpowiada za takie sny, że ostrzega właśnie i od nas zależy co z tym... mi parę razy we śnie i na jawie się de ja vu zdarzyło też

Gość sikuusikku
Raz mi się snilo nawet, że jem kupę i faktycznie nastepnego dnia po pijaku zjadlam kupe psa :O

Gość sikuusikku
jola to faktycznie prorocze sny, szczegolnie z ta przyjaciolka...:(

Gość fdsfret
sikuusikku, a dzieje się coś teraz szczególnie ważnego i ciężkiego w Twoim życiu że miałaś taki przerażający sen o burzy ? Kazdy symbol senny należy interpretować samodzielnie bo każda podświadomośc jest inna. Ale woda jesat dość uniwersalnym symbolem oznaczającym emocje. Moja interpretacja jest taka że coś Cię przygniata, zatapia i są to Twoje nieuświadomione emocje które szukają ujścia na zewnątrz. Tlumisz coś w sobie i to szuka ujścia.

Gość fdsfret
Pomyśl z czym Ci się kojarzy woda, i inne symbole występujące w tym śnie i sama spróbuj go zinterpretować. Bo ten akurat sen był snem symbolicznym a nie proroczym.

Gość sikuusikku
nie takkiego przezycia nie miałam ciężkiego. moze faktycznie tłumię niektóre emocje w sobie lub poglady, ktore chce powiedziec ale nie moge

Gość fdsfret
Przede wszystkim nie bój się swoich snów, ja Ci ich zazdroszczę :) One są po to żebyś mogła w porę zapobiec czemuś złemu ! Zaakceptuj je. No i warto oczywiście żebyś mówiła i wyrażała swoje uczucia tak jak chcesz, nie daj się tłamsić.

Gość fdsfret
Teraz mi przyszło do głowy ze ten Twój sen o brzy może mieć związek z Twoimi snami proroczymi, z tym że ich nie akceptujesz. Wiadomo woda, burza to żywioły, nie dokońca poznane i ujarzmione przez człowieka. Woda potrafi zabijać. W twoim śnie woda symbolizuje właśnie ukryte i niebezpeczne siły natury którym musisz się poddać. Tak samo jak poddajesz się tym snom, które przychodzą nie wiadomo skąd i dlaczego, boisz się ich ale nie masz wyboru, bo one nie przestaną Cię nawiedzać. Kiedy je zaakceptujesz i dostrzeżesz w nich szanse na poprawę życia wtedy przestaną być już takie straszne.

Gość sikuusikku
dzieki za interpretacje, moze rzeczywiscie w tym cos jest

Może to nadinterpretacja, ale jak śnią mi się zęby to zawsze ktoś z mojej rodziny umiera. Tzn. na razie było tak 3 razy. Jak mówię mamie o takim śnie, to od razu obdzwania rodzinę.

Gość gość
Odezwij się na kozlo.4@wp.pl Ja już miałem 3 x taki sen. Czekam

Gość Prorok nad proroki
Przewiduje, że wszyscy będziecie żyć aż do śmierci. ;-)