Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stół z powyłamywanymi nogami-

Wielkie odchudzanie SYLWESTRA

Polecane posty

Witam, do sylwestra zostało jeszcze ponad pół roku, ale żeby zrzucić dość sporo, to wypadałoby zacząć już teraz:) Moim celem w kwestii odchudzania jest pozbycie się tak z 24 kg. Z racji, że jest ciepło, jest lato, to bardziej chce się ruszyć tyłek niżeli przy pogodzie deszczowej/zimnej. Nie wiem które to już moje podejście, ale mam nadzieję, że w końcu do tego dojrzałam. 3 lata temu schudłam 12 kg i czułam się bosko, ale z racji, że uwielbiam jeść + nadeszła chłodna pora roku, to wszystko z czasem nadrobiłam. Wspomnienia po tamtym okresie motywują mnie tym bardziej. Ja przeszłam na dietkę w zeszły poniedziałek, czyli jak narazie 7 dzień mojego zdrowego jedzenia + aktywności ruchowej :D Jeśli są chętne osoby z podobnym nadbagażem to zapraszam:) Nic tak człowieka nie podbudowuje jak wspólna utrata kilogramów:)

Następny sylwester :O o jezuu ja jeszcze niw wytrzeźwiałem z tego :O. O kurwa już 26 czerwca ? /jak ten czas szybko leći :P e weź nie dołuj za miesiąc mam urodziny :O kolejne :(

To Cię nieźle trzyma :D Które to urodziny, że taki załamany wiekiem ;p?

Też odnoszę takie wrażenie:) A też masz jakieś zbędne kg do zrzucenia czy raczej tak "rekreacyjnie" tutaj zaglądasz :P

Gość FAJNE BABECZKI
Ja od stycznia walcze zaczelam z ponad 100 kg, naszczescie juz niedaleko 80 a moj cel to 70 , ale przyznaje ze ciezko jest i gdyby nie grupa i wsparcie to lipa by byla. Takze tylko grupa wssparcia i do przodu. Pozdrawiam.

Facetom to wszystko tak z łatwością przychodzi :P

FAJNE BABECZKI gratuluję i podziwiam:) Życzę dalszej wytrwałości i osiagnięcia celu:) I dziękuję za zaproszenie:) Super sukces osiągnęłaś:) kinky reggae Tobie również gratuluję:) Oj tam oj tam, to nie tak:P Po prostu z nami Kobitkami jest inaczej:P Lecę na rower, bo ładna pogoda:) Trzymajcie się:)

Nie posiadam:) Ale spokojnie, uważam, gdy jeżdżę :D