Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrachowana biedna kobieta

Chodze na randki tylko po to by za darmo zjesc i sie napic

Polecane posty

Niestety zycie zmusilo mnie do takiego umawiania sie. Zaczelo sie od tego jak jeden facet zaprosil mnie na obiad. Bylam w trudnej sytuacji wiec pomyslalam po tym wszystkim, ze dobrze, ze chociaz cos zjadlam za darmo to przynajmniej kasy wydawac nie musze. I tak sie zaczelo. Wpadlam na pomysl by zalozyc konto na pewnym portalu i umawiac sie. Spotykam sie tak od miesiaca, umawiam sie na obiady przewaznie, na kolacje, czasem na drinka. Do niczego miedzy mna a tymi mezczyznami nie doszlo choc nie jeden chcial. Najbardziej jednak mi szkoda tych, ktorzy chcieli sie zaangazowac. Bo ja zawsze moge z jednym spotkac sie max 3 razy zeby wlasnie nie krzywdzic nikogo. Z jednej strony to fajne, ze ciagle z kims sie spotykam, a z drugiej meczace, bo niektorzy czasem takie glupoty gadaja, narzekaja, a ja musze udawac, ze ich slucham, ze mnie to interesuje. No coz dopoki jednak moja sytuacje finansowa sie nie poprawi to bede musiala ciagnac to dalej.

Gość no co ty gadasz, mała
pomysłowe :D

Gość Seksowny wibrator
hahahahhaa

Nie ma z czego sie smiac:O Wczoraj wieczorem spotkalam sie na kolacje z takim palantem, ze bark slow. Non stop nawijal o seksie i dawal aluzje co do tego, ze wyladujemy u niego. No coz przynajmniej jego zdziwiona geba mnie usatysfakcjonowala jak sobie poszlam w swoja strone:)

Gość czerwone_korale
hehe pomysłowa z Ciebie babka..:) żeby się nie męczyć bierz kolacje na wynos i w nogi..:P:P

Gość gggg343
Ciekawe co zrobisz jak facet wypali że "każdy płaci za siebie" :P

Gość daj adres,
od czasu do czasu podesle ci paczke z konserwami, tak tylko gdybyś nie znalazła swojego randkowicza na obiad, a i bedziesz miała na sniadania - najwaznieszy posiłek dnia

nie obawiam sie tego, ze kazdy placi za siebie. Jak sie umawiam i facet proponuje restauracje to zawsze mowie, ze tam drogo i nie mam tyle pieniedzy przy sobie . Na co slysze, zebym sie nie wyglupiala, bo on stawia. Nigdy nie zdarzylo mi sie poznac kogos kto nie chcial zaplacic

Gość ptasiek nastroszony
hahahahaha bravo. ja też kiedyś często tak robiłem tyle , że ja zapraszałem Niewiasty do znanym mi z rozkładu restauracji by móc się bezpiecznie zerwać. oj kilka razy dobrze pojadłem i drogo na gapę czyli jej koszt.