Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gajny

Ból brzucha

Polecane posty

Gość Gajny

Witam. Otóż w ostatnim miesiąu często miałem zaparcia. Niestety nie przeszły. W czwartek miałem zaparcia po chwili rozwolnienie. Od kilku dni czułem jakby gorącą głowę. Tak to jest gorączka, lecz jakaś dziwna ponieważ nie jest mi zimno. Biorę tabletki. Wszysctko co zjem zaraz wydalam z rozwolnieniem. Staram się dużo pić aby się nie odwodnić. lekaża mam dopiero jutro. W środę rejestracja była. pod żebrami mam również nie symetryczny brzuch. Spuchnął mi i to widać odrazu jak się looknie na brzuch po prawej stronie (mięśnie). Apetyt mam, lecz nie chcę jeść i się potem męczyć. CZuć czuję się dobrze. Gdy naciskam brzuch, czuję jakbym miał powietrze w jelitach. Pojawiły się również dziwne guzki w pachwinie i na mięśniu koło pępka, gdy nacisne często kują. Mam również ostatnio ostry kaszel, mokry. Może wiecie jak pomóc, albo czego mam się obawiać?

Gość Gajny
pomóżcie! :/

Gość czego się naćpałeś:(
:o Wal na SOR - zrobią badania i już.Nie czekaj do środy ......bo może to być nawet "głupi wyrostek robaczkowy" ......pęknie i po ptokach:(

Gość Gajny
na 90% to nie jest wyrostek, a 10 dlatego bo mam podwyższone białko :/, ale mnie nie boli w wyrostku,