Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calvi-ona

Potrzebuje porady-z innego punktu widzenia niż mój :)

Polecane posty

Gość calvi-ona

Zatem hmmm nie wiem co myslec..poznalam mezczyzne on ma 33 lata ja 26,spotkalismy sie dwa razy..wczesniej pisalismy ze soba przez tydzien smsy bardzo czesto.teraz juz tak nie jest.zapytalam wprost zeby okreslil się o co chodzi bo nie chce sie angazowac i niech postanowi co i jak i nikt do siebie nie bedzie mial zalu.Wczoraj przedzwonil i powiedzial ze on juz przeszedl taki zwiazek ze wszystko ok na poczatku a potem juz nie, i nie chce sie zrazic. ze wszystko powoli,ze mnie nie olewa ,i to ze mi nie pisze milych sms to tylko dlatego ze nie chce sie wychylac.jak mu napisalam ze prosze go by mnie nie zranil, ze ma mi napisac wprost ,a on ze jest przy mnie i jest dobrze,nie wiem jak mam to odebrac?mowi ze jest ok.nie rozumie tego ... pyta o moja mame,o tate czy wiedza o nim,cieszy sie ze wiedza,ale jakos ja sama nie wiem...co mam robic??

Gość Wooly
Powolutku, nic sie zlego nie dzieje. Znacie sie bardzo krotko. Facet jest ostrozny, moze mial zle doswiadczenia. moze zamiast pisac wciaz sms-y spotkajcie sie, pogadajcie. Swoja droga - czemu wszyscy teraz pisza sms-y zamiast rozmawiac?

Gość calvi-ona
nio tylko jest problem z spotakniami,on duzo pracuje po 12 h dziennie,i w sumie znamy sie 3 tygodnie a widzielismy 2 razy.wczoraj nawet pare razy sie pocalowalismy ale to takie calusy tylko.moze ja zbyt szybko chcialabym by mnie ktos pokochal... ahh ja juz sama nie wiem,dzis stwierdzil ze wszystko odbieram negatywnie :bo np.ze mnie pozdrawia a kiedys pisal ze teskni,mysli ..wiec dla mnie to nieco dziwne jak ktos kiedys tak pisal a teraz tak nagle inaczej ....

Gość Wooly
trudno mowic o milosci po dwoch spodkaniach. ja bym sie wystraszyla, gdyby facet cos takiego deklarowal po dwoch randkach. Mysle, ze facet jest zupelnie normalny i tak go odbieraj. Nie naciskaj, nie szukaj " dziury w calym". Usmiechnij sie i ciesz sie czasem, ktory macie. Mezczyzni nie lubia histerycznych kobiet.

Gość calvi-ona
haha on mi to juz dwa razy powiedzial ze panikuje :) nio ale wydaje mi sie dziwne ze przed widzeniem sie potrafil tak milo i czesto pisac a teraz tak ogranicza to.boje sie ze on bedzie tak dlugo niedostepny ze z czasem brak nam bedzie tematow do rozmow itd..ze z czasem uzna ze to nie ma sensu ...

Gość calvi-ona
wolly pomoz :)

Gość papappap
z jakiegoi on jest wojewodztwa?

Gość calvi-ona
a jakie to ma znaczenie :) ?

Gość papappap
wlkp?

Gość calvi-ona
nie

Gość calvi-ona
nie

Gość molinezja 626
Na samym początku często i milutko pisał, bo Cię w jakimś sensie zdobywał.Kiedy zobaczył,że już Cię''zdobył",może dopiero zaczął wtedy poważnie mysleć o waszym związku.Teraz przystopował,bo się zastanawia,a może sprawdza siebie,czy będzie tęsknił za Tobą,albo Ciebie,czy Ci na prawdę zależy.Facet to istota niezbadana.nie jest źle.tylko rada-nie narzucaj się, czekaj aż on pierwszy będzie się odzywał,wtedy zacznie mu coraz bardziej zależeć:-)

Gość calvi-ona
Pragne zaznaczyc że jestem w szoku uwazalam idiotyczne napisac tutaj ale ze nie chce nikomu sie zwierzac ze znajomych bo potem wszystko z czasem wychodzi..sprobowalam.no i dziekuje za odzew...spodziewalam sie ze dostane odp. typu olej go a tu prosze..moze faktycznie wszystko wyolbrzymiam i panikuje, moze faktycznie za duzo wymagam i oczekuje....ale nie mam wprawy w okreslaniu doroslych myslenia mezczyzn...a tak w ogole mam pytanie czy 26lat a on 33 to nie za duza roznica ?

może chodzi o "przedzwonił"?:P;) a tak serio dwa spotkania a Ty już wymagasz by on sie określał?;)

Ogólnie podejście do związków można mieć określone i bez spotkań czy potencjalnego kandydata, a ten wydaje się mieć lekką traumę.