Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdecydowanygh

Zrywać czy walczyć?

Polecane posty

Gość Zdecydowanygh

Prosze o obiektywne doradztwo czy ciagnac nasz zwiazek czy jak najszybciej sie rozstac. Na poczatek bardzo nie chce byc z moja dziewczyna ona ze tak powiem odwrotnie jak to zazwyczaj bywa. Sytuacja ma sie tak ze czuje sie z nia jak w klatce, ciagle pod kontrola bo zazdrosna masakrycznie (czytanie sms, gg to normalka). Do tego jest ponad przecietnie nerwowa czesto mnie uderza o blache sytuacje potem zaluje no ale niezadko wpada w zlosc za różne sytuacje i sie zaczyna. Jej dobre cechy to ze sie mimo wszystko bardzo stara ,kocha mnie bardzo, jest bystra ładna. Teraz ja: ona u mnie ma dosc duzo swobody, nie kontroluje jej i raczej co by nie wymyslila nie przeszkadza mi to bardzo, jestem spokojnym bystrym facetem ale jako ze jestem troszke od niej silniejszy i nie pozwole sie bic to i ja ja bije zreszta coraz mocniej i za coraz mniejsze powody. Spedzamy ze soba okolo 60%czasu, zero znajomych, imprez i wogóle, tak sobie trwamy w tym ona chce sie zenic ja rozstac i tak to wyglada. w zaden sposób nie mozemy sie dogadac, niech ktos napisze ktos kto przezyl cos podobnego co tu robic?

Gość kamaaaaaas
choć nie przeżyłam czegoś podobnego , mogę obiektywnie ocenić sytuację i doradzić abyście odeszli od siebie jak najdalej! skoro Ty jej nie kochasz i nie chcesz z nią być nie rób nic na siłe , bo to nie ma sensu. Twoje stwierdzenie, zę jesteż silniejszy i coraz czesciej ją bijesz z byle powodu troche mnie zaniepokoiło, ponieważ uważam , że mężczyzna nidgy nie powinien uderzyć kobiety.