Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowinka.

Topik dla nowych

Polecane posty

Taka karta jest traktowana jak pożyczka. Miesięcznie uzupełniasz ją o minimalną kwotę jaką żąda bank.

Wiesz planowałem wyjazd do przyjaciól w Czechach lecz sprawy potoczyły sie inaczej.Więc teraz sie zastanawiam czy warto.Dzwonili do mnie kilkakrotnie w tej sprawie lecz...........to już dalej nie mogę powiedziec to jest cafe.Tylko na maila:P

Jeżeli zdecydujesz się na taką kartę to nie oznacza że zaraz musisz stracić całą kwotę. Warto mieć coś w zapasie.

i sie nie dowiedziałem:O:( Muszę jednak w banku popytać.Szkoda.Wieczorem chyba nie będe mógł będe mocno zajety lecz możesz sie ustosunkować do zapytania.Nie zgodziłem sie na taką kwote tylko 5 tysiecy.

Jak sobie przypomnę jak kredyt spłacałem przez 5 lat to mnie chooooooooooooooooooooooolera zaraz bierze.50% z tej sumy zdarli z nas.Złodzieje cholerni.Mam ich gdzieś:D:D:D

fajny topik sobie stworzyliście - wlepiam swoją wypowiedź chociaż jeszcze 30 nie osiągnęłam ;-) truskawki mnie tu przywiodły - coś o tym wiem :)

Oni złożyli propozycję. Od Ciebie tylko zależy czy z niej skorzystasz. Dotyczy to również kredytów,pożyczek chcesz bierzesz nie chcesz nie bierzesz.Proste jak czajnik:D

Wczoraj spaliłem czajnik.Rączka sie cała wytopiła.Jak otrzymałem hiobową wiadomość zasnałem kamiennym snem na fotelu.Cuchnie jeszcze do dziś:O:( Wietrze i z sprayem biegam:D