Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowinka.

Topik dla nowych

Polecane posty

Mielone klopsy czyli karminadle gotowe.Tylko ziemniaczki obrać wiekszą ilość poniewaz 1/4 bedzie do obiadu 3/4 przeznaczam na kluski slaskie.Więc od soboty przez 3-4 dni bedziemy wcinać kluski ślaskie.Pychotka:D

WOW duchu super teraz mnie zdeklasowałeś tym koszem kwiatów:O:(:P Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuchuuuuuuuuu chono tuuuuuuuuuuuuu.Tak samo odwzajemniam uścisk dloni)))

Gość zniknięcie ducha
siedzi baba na cmentarzu trzyma nogi w kałamarzu przyszedł duch babę w brzuch baba fik i duch ................znikł :O:(

Para zakochanych siedzi w parku, całują się, rozmawiają nagle dziewczyna: - Kochanie, boli mnie rączka. Chłopak całuje ją w rękę: - A teraz? - Teraz już nie, ale zaczął mnie boleć policzek! Chłopak całuje ją w policzek: - A teraz? - Hi, hi! Teraz już nie, ale zaczęły mnie usta boleć. Chłopak całuje ją w usta: - A teraz? - Już nie. Na to staruszek siedzący niedaleko na ławce: - Przepraszam, a czy hemoroidy też pan leczy?

A wiesz,ze kiedys jak hukneło to wyłaczył mi się komp.Juz byłem cały w opałach,przeklinałem w duchu,ze go nie wyłączyłem przed burzą.Okazało się jednak ku mojemu miłemu zaskoczeniu ,ze komp z ub.r zakupiony hula sobie dalej w najlepsze.

Testuję stary monitor fachman zmniejszył coś tam i gra muzyka.Moze do 20-lat przetrzyma:P:P:PZarżnałem 6 magnetowidów lecz ta cholera sie trzyma:D

To Ci się udało. Nie tak dawno coś się bawili z energią i padł mi telewizor.To była strata:) Teraz lepiej chuchać na zimne.

Marika10-- bardzo ciekawe.operujesz w pracy na kompie i nie znasz.Przecież wystarczy do przegladarki wpisać Monitor i od groma ich wyskakuje łącznie z firmami.I jeszcze komentarze od tych co zakupili taki sprzęt.Troche czasu poświecić w czytaniu i wszystko jasne:D

Były przerwy w dostawie.Po prostu sobie mrygało aż wysadziło mi korki. Korek włączyłam i tu bach.Coś strzeliło i został tylko głos:)bez wizji:)

A po co? Kupiłam nowy. To że pracuje nie znaczy ze zaraz mam się znać na sprawach technicznych.

Widzisz jak człowiek raptem zostaje sam to w tedy widzi jak mało potrafi. Nie była to moja broszka. Nawet nie wiedziałam że trzeba wodę dolewać do centralnego.

Pare lat temu zakupiłem nagrywarkę DVD w internecie.Solidna firma warszawska 3 razy mi wymieniała ten szmelc az w końcu zwrócili gotówkę 2500 zł.Firma zapowiadała nowość z promieniem lasera blu-rey.Jak popatrzyłem na allegro tych sprzedajacych zaraz wiedziałem że szmelc dokładny nadal jest:D

DVD mam od piętnastu lat jedno i to same. Potrafię nawet włączyć film i posłuchać radia:)

Nigdy mnie nie interesowały jakieś tam nowinki techniczne.Sprawy domu jak jakieś przeróbki remonty też nie,Teraz muszę się uczyć.