Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syslka22aaaa

Problem i ból....

Polecane posty

Gość Syslka22aaaa

Witam serdecznie kobity Mam problem zacznę może od początku bo nie wiem co mi może być ciąża raczej odpada bo z moim bardzo uważamy (stosujemy prezerwatywę do tego jeszcze stosunek przerywany i wiadomo wyciąga przed dojściem we mnie i potem sprawdzamy czy prezerwatywa jest cała i była) ale do tego jak kochaliśmy się strasznie mnie bolało jak głębiej wchodził we mnie potem delikatnie bardzo bolał mnie lewy jajnik jak ukucie igły i przestawało oraz gdy miałam okres był mniej obfity niż zawsze, a mam bardzo obfity dodam jeszcze że okres był w dobrym termini czyli w 28 dniu tylko właśnie martwią mnie te ukucia, mniej obfity okres, ból podczas stosunku oraz brunatny kolor okresu przy początku. Po za tym temperaturę mam w normalną czyli ok 36.3-36.6 stopni czy może to być zapalenie przydatków?

Gość Syslka22aaaa
hallo jest tam ktos?

Gość Syslka22aaaa
oj sorry pisałam szybko

Nic się nie stało. 😴 Mniejsza obfitość miesiączki i brunatny kolor raczej nie są powodem do niepokoju. W jakiej pozycji i w którym dniu cyklu odczuwałaś ból i kłucie?

Gość Syslka22aaaaa
W tak zwanej "od tyłu" w czasie dni płodnych

Gość Syslka22aaaaa
ale jak już pisałam dosyć dobrze się zabezpieczamy a tabletek brać nie mogę z powodu innych mych dolegliwości

Ból mógł być spowodowany właśnie tą pozycją. A kłucie jajnika owulacją. A Ty oczywiście wyszukujesz sobie objawów ciążowych? 😴 Jeśli coś Cię niepokoi to idź do ginekologa. My Cię tu na kafeterii nie zbadamy, ani USG ani cytologii nie pobierzemy. Jeszcze takich cudów nie ma. 😴

Gość Syslka22aaaaa
dzięki, ale ciąża odpada prawda?

Gość siri
Nie kombinuj z pozycjami na przyszłość,a poza tym idz do gina...

Kombinuj z pozycjami jak najbardziej. :D Prawdopodobieństwo ciąży jest minimalne (tak jak zawsze kiedy uprawia się seks, bo 100% metody antykoncepcyjnej nie ma :p), ale na Twoim miejscu nawet by mi ciąża do głowy nie przyszła.