Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prowo? a jeśli nie, to czemu

jacy jesteście?

Polecane posty

odpowiedzcie tak lub nie przy każdym pytaniu. 1) Czy jesteś odpowiedzialna? 2) Czy jesteś ambitna? 3) Czy jesteś optymistą? 4) Czy jesteś pewna siebie? 5) Czy masz poczucie humoru? 6) Czy zawsze (w każdym miejscu) potrafisz być sobą? 7) Czy jesteś pracowita? 8) Czy jesteś przyjaźnie nastawiona do wszystkich ludzi? 9) Czy jesteś otwarta? 10) Czy jesteś asertywna? Odpowiedzcie szczerze :)

1) Czy jesteś odpowiedzialna? ZAZWYCZAJ 2) Czy jesteś ambitna? TAK 3) Czy jesteś optymistą? ZALEZY OD DNIA 4) Czy jesteś pewna siebie? TAK 5) Czy masz poczucie humoru? TAK 6) Czy zawsze (w każdym miejscu) potrafisz być sobą? TAK 7) Czy jesteś pracowita? NIE 8) Czy jesteś przyjaźnie nastawiona do wszystkich ludzi? TAK 9) Czy jesteś otwarta? TAK 10) Czy jesteś asertywna? TAK

tylko ze punkty 2 i 7 troche sie wykluczaja jak ktos nie jest systematyczny pracowity to ambicja sie chowa

Gość znów pomarańczowo
1.Tak 2. Nie 3. Tak 4.Raczej tak 5.Tak 6. Nie zawsze, nie w każdym miejscu 7. Hm... 8. Tak 9. Bywam 10. Czasami

a ja wam powiem co się ze mną stało: 1) Czy jesteś odpowiedzialna? Nie 2) Czy jesteś ambitna? Niby tak 3) Czy jesteś optymistą? Jak nim być w mojej sytuacji? 4) Czy jesteś pewna siebie? Nie 5) Czy masz poczucie humoru? Tak 6) Czy zawsze (w każdym miejscu) potrafisz być sobą? Nie 7) Czy jesteś pracowita? Nie 8) Czy jesteś przyjaźnie nastawiona do wszystkich ludzi? Tak 9) Czy jesteś otwarta? Nie tzn. zależy przy kim (wiąże się to z pkt. 6) 10) Czy jesteś asertywna? Ani trochę :(

1) Czy jesteś odpowiedzialna? ZWYKLE TAK 2) Czy jesteś ambitna? TAK 3) Czy jesteś optymistą? TAK 4) Czy jesteś pewna siebie? OJ TAK :D 5) Czy masz poczucie humoru? TAK, BARDZO NIETYPOWE I SPROŚNE :P 6) Czy zawsze (w każdym miejscu) potrafisz być sobą? NIE 7) Czy jesteś pracowita? NIE ZAWSZE:( 8) Czy jesteś przyjaźnie nastawiona do wszystkich ludzi? NIE 9) Czy jesteś otwarta? TAK 10) Czy jesteś asertywna? TAK

ja jestem ambitna, ale do wszystkiego dochodze minimalnym nakladem pracy, nie musza sie te punkty wcale wukluczac, wystarczy byc sprytnym i odrobine inteligentnym :) nie moge powiedziec o sobie ze lubie pracowac ale tez mam ambicje (skonczone 2 kierunki techniczne, w pracy tez zawsze mierzylam wyzej niz moglam ) wiec jedna mozna.

Gość forumowe doktore mengele
wszystko na nie - jestem psychopatą :classic_cool:

Gość Zimowy Smutek
1) Czy jesteś odpowiedzialna? - zbyt duża odpowiedzialność mnie przytłacza 2) Czy jesteś ambitna? - jeżeli naprawde mi na czymś zależy 3) Czy jesteś optymistą? - zdecydowanie nie, jestem pesymistką 4) Czy jesteś pewna siebie? - raczej sprawiam wrażenie osoby, która jest zamknięta w sobie 5) Czy masz poczucie humoru? - mam chore poczucie humoru 6) Czy zawsze (w każdym miejscu) potrafisz być sobą? - nie umiem być sobą 7) Czy jesteś pracowita? - nie koniecznie, ale gdy musze owszem 8) Czy jesteś przyjaźnie nastawiona do wszystkich ludzi? - staram się jednak kiedy niekiedy, a nawet często życze im jak najgorzej 9) Czy jesteś otwarta? - nie, zawsze trzymałam się z boku. Jestem inna niż moi rówieśnicy 10) Czy jesteś asertywna? - gdy trzeba tak

Gość Zimowy Smutek
A nawet powiedziałabym, że urodziłam się jak gdyby nie w tej epoce co trzeba !

Gość znowu teścik
jako przykładna respondentka uzupełniam twoją bazę danych. zwyczajowo nie zgadzam się na ograniczanie mnie do tak/nie. 1) Czy jesteś odpowiedzialna? staram się 2) Czy jesteś ambitna? zależy w jakiej dziedzinie życia 3) Czy jesteś optymistą? żadna ze mnie polyanna. cieszę się drobiazgami a mój optymizm polega na nie załamywaniu się z byle powodu, gdyż zawsze może być gorzej.;) 4) Czy jesteś pewna siebie? bywam 5) Czy masz poczucie humoru? miewam 6) Czy zawsze (w każdym miejscu) potrafisz być sobą? na tyle, na ile mogę; bo to czasami nie zależy od tego czy potrafię 7) Czy jesteś pracowita? leń patentowany; chyba, że coś mnie zafascynuje... 8) Czy jesteś przyjaźnie nastawiona do wszystkich ludzi? tak o sobie sądzę, choć czasami słyszę, że bywam szorstkawa 9) Czy jesteś otwarta? zapewne nawet zbyt otwarta, ale nie czuję żebym miała cokolwiek do ukrycia; chyba jednak zakładam, że ludzie są mi życzliwi;) 10) Czy jesteś asertywna? różnie bywa. w ważnych sprawach - owszem. a teraz opowiedz coś o sobie.

Gość trafafaalargall
zona jak by ktos chcial wiedziec jaka TY jestes to by cie zapytal...bo sie wcinasz i powtarzasz buhahhaa

1) Czy jesteś odpowiedzialna?.. raczej tak 2) Czy jesteś ambitna?.. Tak 3) Czy jesteś optymistą?. TAK!! I to bardzo :) 4) Czy jesteś pewna siebie? Tak chociaz nie do konca 5) Czy masz poczucie humoru? Tak i to duze:P 6) Czy zawsze (w każdym miejscu) potrafisz być sobą? hmm staram sie ;) 7) Czy jesteś pracowita?..tak 8) Czy jesteś przyjaźnie nastawiona do wszystkich ludzi?..nie 9) Czy jesteś otwarta?.. tak 10) Czy jesteś asertywna?..tak i nie, zalezy w jakiej sytuacji

Gość Spróbuj odpalić przeglądarkę i
Jestem facetem jakby co :) 1. Staram się :) 2. Tak 3. Tak :) 4. Zazwyczaj 5. Nie wyobrażam sobie bez niego życia :D 6. Przed zadaniem tego pytania Ferdydurke przeczytaj :P 7. Tak, jeśli trzeba :D 8. Tak kocham cały świat :D wiadomo, że są ludzie, którzy wzbudzają moją niechęć. Nie jestem matką Teresą, nie jestem też ojcem Piotrem. :) 9. Teraz nie, ale kiedyś miałem operację. :) Jestem otwarty :) 10. Staram się być :P nie zawsze wychodzi.