Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość profesor zycia.

spotkalem sie z laska z czatu.. masakra

Polecane posty

Gość profesor zycia.

cdn mojego tematu, poniewaz tamten mi nie wiadomo czemu usunięto..

Gość no ale
o co biega? co z tą laską?

Gość profesor zycia.
no dobra to przytocze w skróce bo nie chce mi sie znowu opisywać mialem kolezanke z czatu na gg i przez 2 lata sobie z nia tylko rozmawialem- nie spieszylo mi sie do spotkania poniewaz po tym jak mi dala fotke mialem odruchy wymiotne w kazdym razie w koncu po 2 latach stwierdzilem aby sie spotkac na piwko i pogadac... cale szczescie, ze ona chciala u niej w domu, ja chcialem w pubie a cale szczescie dlatego bo jakby mnie zobaczyl jakis znajomy z takim bazylem to siara jak chuj przyjechalem... i sie zalamalem, wypilem w 15 minut piwo, posiedzialem jeszcze z 10 i wykurwilem stamtad , sciemniajac ze nie mam juz czasu nigdy wiecej spotkan z laskam i z czata

Gość profesor zycia.
no co jest kurwa? jak godzine temu miałem ten temat to przez 10 minut, było z 20 odpowiedzi i ciekawa dyskusja, czyzby juz wszystkie kafeteryjne paszczury poszly spac??

Gość sam musisz byc niezle szpetny
i zdesperowany, skoro mimo ze wiedziałeś jak wyglada to zdecydowałeś sie umowic, hahahahahahahahah

Gość bvnjh
o co chodzi? swedzial cie wacek? wiedziales ze jest brzydka ,to po co sie umawiales?

Gość no ale
bardzo szpetna? ale moze niegłupia?

Gość wojtek bez portekkk
widziales jej foto przed spotkaniem..wiec na chuj sie spotkales? hehehe..widzialy galy co braly:P koszmary bedziesz mial;-)

Gość profesor zycia.
co ty.. takiego bazyla nie idzie ruchać, ja nie z tych co wkladaja w byle jaką proce, kobieta musi mi sie podobac i mnie podniecac, inaczej nie ma mowy a z tą fotką to było tak, że ona mi dała ją po około pół roku gadania.. później w ogole o niej zapomnialem bo mialem swoją kobiete i mialem na nią wyjebane , raz na 2 tygodnie popisalismy i to wszystko no i w koncu po 2 latach kiedy ja bylem wolny no i ona tez (teraz mnie juz to nie dziwi.. ) postanowilem sie spotkac na piwko, zapominajac tak naprawde jak ona wygladala na tamtej focie.. masakra :)

Gość wojtek bez portekkk
opisz ja ...skoto taka masakra

Gość profesor zycia.
dosyc wysoka.. ja wiem okolo 173-175, taka niby szczupła ale szerokie uda i dosyc grube ramiona.. do tego ZERO CYCA!! doslownie zero.. no i przede wszystkim ta twarz.. kurwa, jakas taka jakby w bliznach po trądziku i chujowe włosy koloru nijakiego..

Gość się wypowiem - a co mi tam ;)
wojtek bez portek jesteś moim idolem :p

współczuję :) ale widziałeś zdjęcie, a to tylko kumpela- nie dziewczyna, to co Ci wygląd przeszkadza.

Gość profesor zycia.
na kolezenstwo tez trzeba sobie zalozyc :) na gg moge z nia gadac, ale w realu juz sie wiecej z nie spotkam

Gość się wypowiem - a co mi tam ;)
ok! jak w realu nie chcesz już. .. to spotkaj się z Nią w biedronce lub tesco, zostaje jeszcze lidl i netto do wyboru! Paaa!

Gość co bierzesz???
to czego od niej oczekiwales? a czego oczekujesz teraz?

Gość nicSZCZEGOLNEGO26
Ciekawa jestem czy rzeczywiscie byla taka brzydka czy po prostu nie byla ladna I tobie sie nie podobala....to straszne co piszesz....no ale coz Swoja droga ciekawe jak Ty wygladasz

Gość profesor zycia.
nie chciałabyś widzieć...

Gość profesor zycia.
/a czego oczekujesz teraz?/ słcuham????????? czy ja gdziekolwiek cokolwiek napisalem, ze teraz od niej czegos oczekuje ?

Gość profesor zycia.
przypomnijcie mi co właściwie napisałem zachlałem z deka i mam problem z tzw.pamięcią świeżą.