Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość smutna:(

zauroczyłam się nim, a on wysyła sprzeczne sygnały

Polecane posty

Gość smutna:(

możecie mi powiedzieć o co tu chodzi? Znam chłopaka z widzenia, mój brat się z nim koleguje. Od jakiegoś czasu zaczęłam na niego zwracać uwagę, wydawało mi się, że on na mnie też. Przez brata zapraszał mnie do grupy znajomych na wspólne pogaduchy, ale brat nigdy mi o tym nie mówił. Ostatnio mieliśmy okazję się widzieć i trochę pogadać - nic wielkiego, ale gdy musiałam wyjść z imprezy bardzo się owy chłopak zmartwił i pytał (namawiał) czy wrócę. Poem udało mi się zdobyć jego numer. Zaistniała sytuacja, którą wykorzystałam, by przez wiadomość zaprosić go na niezobowiązujący spacer. Na drugi dzień spotkałam go i pierwszy raz do mnie zagadał. Zaprosił na działkę (gdzie był mój brat i reszta towarzystwa), ale nie wspomniał nic o smsie na którego nie odpisał. Nawet nie wyraził się w kwestii spaceru, ale fakt, że się do mnie odezwał dał mi do myślenia. Na działce nie było okazji gadać za bardzo, szybko się zwinęłam. Ma mój numer, ale nic nie pisze i nie dzwoni. Nie zaprosił mnie dziś na działkę (nie widział mnie jeszcze, a podejrzewam że nie ma kasy na koncie). Wieczorem wyjeżdża, wraca na przyszły weekend. Myślicie, że jeszcze się z nim zobaczę, że zdecyduje się na spacer? O co mu chodzi? Raz się wychyla, później chowa? Co ja mam robić w takiej sytuac

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować