Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojeproblemyiobawy

wiecie co napisze wam tak...

Polecane posty

Gość mojeproblemyiobawy

niejeden ksiadz czytajac moje listy WYMIOTUJE. Daleko mi do Boga, ale wiecie pocieszam sie, ze na uczty nie chodze , a oni niech tez sie tym pociesza - tam dopiero mozna sie bylo zrzygac, a jednak obiad byl. I zawsze zostawalo pytanie - wysrac czy wyrzygac. No on nie rzygal to reszta tez. To ja to samo i polecam. Np. obiadem ale niekonicznie. Bo beda sie pytali czy mi obiad w domu smakuje. Jeszcze nie wymiotowalam nim - taka odpowiedz dla ciekawych. Bo jak wroce to o co mnie zapytac. O obiad. No prawda i od razu czy mi smakowal pisze. Czy musze az tak wysoko mierzyc? A do kogo mam sie porownac? Mam obiad pod nos. Przychodzi mi do glowa uczta ewangeliczna u celnikow i tyle. Sama swieta nie jestem tez, ale no zle porownanie? Celnik a faryzeusz. Moze tak - u kogo ten obiad? To jeszcze nie wiadomo i tyle :(

Gość mojeproblemyiobawy
A co zle pisze? Troche bykow i tyle. W ZASADZIE dla mnie w szkole technicznej powinna byc ksiazka techniczna i matura ZAWODOWA - przynajmniej COKOLWIEK z zawodu na jezyku obcym - tu przetlumacz, tu cos. NIC. FILOLOG wiecie po elektrycznej szkole. Czy to ma sens? To korepetycje albo sie przeniesc. Kiedys byly podreczniki inne do szkol technicznych. Liceum mialo swoj podrecznik, elektryczna szkola swoj. Co to z elektryka filologa mam robic? To w swoim zakresie. Tak mozna robic, ale w swoim zakresie. A to, ze w Polsce nic obecnie nie ma to nie moja wina. Bo wiecie - po co stalam o mature zamiast o lekcje. Lekcja jako przygotowanie do egzaminu? Od kiedy to - od tego sa koreptycje i by byl filolog. No wlasnie - moze tak - o CO W SUMIE CHODZI na tych lekcjach jezyka obcego w szkole innej niz liceum ogolnoksztalcace. I tyle :( Nie wiadomo - rok 2011. Nie wiem o co. Zeby sie nie zasypac papierem? Cos w tym stylu? :(

Weź nie śmieć już tutaj na forum pseudo zagramaniczna burdelówo! Agnieszka Śmieszka załatwiła ci prace i co? W kaftan chcesz znów trafić wariatko?

Gość mojeproblemyiobawy
Wiecie co - widac jak na obrazku - jezyk polski najwazniejszy przedmiot. I taki koniec. No bo ja szlam z gimnazjum. Ale wybaczcie ja z polonistka mialam szanse 10% na 90%. No to wiecie - zajac i mnie nie ma. I powiedza - i taka i do dzis jestem tam. GDZIE! Znowu to samo? A gwalty? TO SAMO BY BYLO. I tam nie tylko to ale i homoseksuallizm byl I JESZCZE COS. TO SAMO BY BYLO - ci sami ludzie to SAMO. Halas na lekcji? Powinno byc cicho. I byloby ale ... hmmm bez tego doktoratu. Za duzo , nie umialam upilnowac uczniow, ale niewiele mi sie zarzuci bo oni sami z siebie nic. No to cicho przynajmniej IDEALNIE - tez nie pasowalo im. A czemu tacy byli? Na to jedna odpowiedz bo ja tego nie rozumialam. Mieli ksiazki otworzyc i UDAWAC ze cos robia. Srednia. Nie - slonecznik jedli. Bezczelni. Co sie dzieje? Byle co zostawalo, ale ogolnie dali swiadectwo O SOBIE NA MINUS, a zwaszcza moja klasa i co im zrobie? Jeszcze jeden sie kropnal bo NIE FILOLOG - co on tam napisal? Ze baba byla glupia - co on mogl wymyslic :(

Gość mojeproblemyiobawy
Agnieszka Smieszka mi prace zalatwila W BURDELU. To se sama bym zalatwila. Choc moze tak - prace tak, ale wyplaty nie. I tyle. Wyplate zalatwilam sobie sama i tyle. Dlatego NIGDY TAM NIE WROCE a jej nie oddam bo nie mam z czego. I wszystkim by placil a mnie nie. Bo taki jest. I dlatego NIGDY tam nie wroce. Beda mowic, ze tam bylam. NIGDY. W koncu robilam ten doktorat i koniec. A kogo to obchodzi? I slusznie. KOGO TO W OGOLE OBCHODZI? przeciez nie mnie. Do widzenia. Moze tak ZDRASTWUJTJE. :(

Nie załatwiła ci pracy w burdelu tylko przy kwiatkach, ale i do tego się nie nadajesz, boś panna z tytułami i rodowodem (jakby to kogokolwiek w dzisiejszych czasach obchodziło). Weź leki i idź spać wariatko

Gość mojeproblemyiobawy
Powiem wam jakie te babska tam sa nieludzkie tam dla mnie - ja mam matke samobojczynie, jej rodzicow samobojcow i te stare byleby wiecie jezdzic mogly WYDAJ SIE - za kazdego za Adolfa, za Kaina , za kazdego. A co? To jest mus zeby te prace dostac stala? A mlodsze? A smieszka? One jak kochanki Lucyfera wiecie. Albo matki jego dzieci. Tyle o nich mysle a o tej Ani tam tez z ktora pojechalam. Niech sie ona wyda - jaka przyszlosc dla niej. Ani matury. Bo prawda ze tez lesba i tyle. Jak te stare na mezow. - Ty myslisz, ze ty bedziesz miala lepiej. Bez nich na pewno im powiem i ich mord nawalonych i z petami. Lepiej nie lepiej, ale tak jezdzic jako mezatka nie zamierzam. Chyba ze wyjazd na stale i koniec. A one niech zwalaja i tyle. Ogrywam je zajacem i tyle. Ile morderstw czy samobojstw trzeba zeby mi daly spokoj. Codziennie halba na pewno na stole. Na niego kurde to nawet szejk arabski nie narobi. Bo ich mezowie nie zarabiaja. To mialy wiecej myslec a mniej sie walic i zaraz by forse przyniesli, a tak? Robia jak robole, a gowno z calosci :( A ja razem z nimi bo co robic :(

Gość mojeproblemyiobawy
Na nie kurde - tak mialo byc. A wiecie jakie one sa te stare - wydaj sie ty pojebana stara panno a nie pierdol tyle i zrob se jakies dziecko to zobaczysz. Dziecko jaka kara boska. Czemu ne ich po Porodzie nie zabily? Porod z duzej litery juz. Matko - zas to samo wiecie co bylo. A te mlode tez beznadzieja. Te wstretne a te jeszcze gorsze i na mnie, ze Auschwitz z tego zrobilam. A co niby? Jeszcze jak nie zaplaca. Ciagle muza i zero zarcia, prycza jakas. I co zle to nazwalam? No kible lepsze bo tam dziury i w pasiakach zima sie nie chodzi. Wielki Zachod. A tu znowu wszyscy sie wieszaja przez angielski. Juz nie wiadomo ktore pieklo gorsze. Jeszcze rozwazam klasztor im powiem KONTEMPLACYJNY, zeby nie bylo, ze do dzieci chce tam isc jak matka moja. Se miala zrobic. A za co zyc im powiem? Na wycieczki jezdzic jak one i sie lesbic. To nie sa wycieczki tylko praca na stale mi powiedza. No... z obiadem o 9.00 wieczorem :((( I tyle wam napisze. I w takim razie szalony slon na nie - wszystko rozdupcyc im i koniec :( Byly takie 2 slonie szalone. Albo malpa na nie. A najlepiej wiecie co - ZAPALNICZKA i niech sie pala - wlosy im wypalic, oczy, nos, usta, wszystko., PIZDY... :(

Gość mojeproblemyiobawy
Zapalniczka jest najlepsza. Jak mi beda smecic to tylko plomien przede mna i tyle mnie to obchodzi i modly, zeby wyplata na koncie byla i tyle. I koniec :( Co wiecej? Sztuczne zeby se wstawic. Ale po co? Po moim bracie mi powiedza i ze ile to kosztuje sztuczne zeby maja przez niego. Oni to mieli wiedziec. Mysleli, ze szur. Na pewno by mu dali kwiatki. Kopa w dupa i na studia, ale nie wiedzieli... a to niech se siedzi dalej? A ludzie? A kogo to obchodzi. Ale sa, nie? :( A ja nie lepsza mi powie bo sie nie wroce. DO LESBIJ? jakby nie mialy paszportu niemieckiego. Ja chce zywa po Polsce chodzic. Przeciez mnie zlinczuja, ze one z paszportami sa nizej od Arabow. Czy to jest normalne? Nie wiem czy mowia po niemiecku - fakt. To mialy mowic i sie nie dac. Ciekawe jak sie dowiem. Po pierwsze - nie pieprzyc bez sensu i tyle :( Ale teraz jak to odkrecic? Nie mam pomyslu. jeszcze zebym kase miala to se moge tam jechac - zaplaci nie zaplaci, ale z golym zadkiem patrzec kasy musze, a pozniej stalej pracy . Pol roku zmarnowane przez ksiazki - tak je zalatwiaja. Ja wiem czemu ja mam te pol roku zmarnowane - ale coz... nie ma to jak Niemcy. No wiecie - co tu robic? Kazdy przychodzi i swini to oni tez. Teraz juz mam spokoj. Po pol roku. Rok siedzialas w domu sie dowiem. No niby tak, ale... :( Niech bedzie - tak sobie wymyslilam, ze rok w domu. Z IDEALNEJ RODZINY jestem. :( Na to wychodzi :(

23:15 [zgłoś do usunięcia] Ahroun Weź nie śmieć już tutaj na forum pseudo zagramaniczna burdelówo! Agnieszka Śmieszka załatwiła ci prace i co? W kaftan chcesz znów trafić wariatko? 23:21 [zgłoś do usunięcia] Ahroun Nie załatwiła ci pracy w burdelu tylko przy kwiatkach, ale i do tego się nie nadajesz, boś panna z tytułami i rodowodem (jakby to kogokolwiek w dzisiejszych czasach obchodziło). Weź leki i idź spać wariatko. Dlaczego po niej tak jedziesz?Dlaczego ją wyzywasz od wariatek?Trochę kultury by ci się przydało.:O