Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

moja narzeczona po kazdej klotni leci do mamy.pomocy

Polecane posty

ostatnio sie poklocilismy poskarzyla sie swojej mamie i teraz spotykamy sie pokryjomu denerwuje mnie to straszne bo ona sie boi swojej matki ma 26 lat .bylem z nia na wyjezdzie i musialem udawac jej kolege bo jej matki znajoma miala domek letniskowy obok naszego

powiało patologią. jak kobieta w tym wieku może być tak uzalezniona emocjonalnie od matki? kiepsko trafiłeś, bo pewnie w przyszłości też będą takie sensacje. czemu ona się Ciebie wstydzi?

Gość hhddkjsh
współczuję.

rodzice za mna nie przepadaja .ja sie z nia pokloce a ona pozniej do mnie wraca i jest ok i nie wie jak ma to odkrecac w stosunku do matki

Gość c mxc
mamie się nie spodobasz i jeszcze cię rzuci. chłopie, wiej albo rozmawiaj z dziewczyną. wyprowadźcie się daleko od mamy, ograniczcie kontakty i zyjcie razem bez porad mamusi. ona wam zniszczy związek.

jej celem jest to zeby corka sie nie spotykala ze mna .a ja nie jestem zly facet ta matka ma straszny charakter

dziewczynaq ma jakies powody zeby Cie podwiadomie nienawidzic? na reke by jej bylo tak naprawde zakonczyc ten związek, nie musialaby byc między młotem a kowadłem a z tego co piszesz rodzina (matka) wiele dla niej znaczy,wiecej niz Twoje uczucia