Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannaaaa123

Jak wrócić do chłopaka skorpiona?

Polecane posty

Gość pannaaaa123

Dwa lata temu mój eks zerwał ze mną. Na początku bardzo cierpiałam ale po paru miesiącach mi przeszło. Teraz on zaakceptował moje zaproszenie do znajomych na naszej klasie czego wcześniej nie robił. Chciałabym teraz do niego wrócić lecz nie wiem jak go przekonać. Znowu się w nim zakochałam.

Z powodu akceptacji w Naszej Klasie, chcesz wrócić do niego po dwóch latach, mimo, że wcześniej Cię zostawił ? :D Widać wystarczy mała manipulacja, i już wierzysz, że to miłość po grób :D Poprawiłaś mi dzisiaj zdecydowanie nastrój. Dziękuję :D

Gość Wadiskorpion
Nie wracaj.

Gość fgfgfgfg
on juz tam nie jedną ruchal przez te 2 lata, daj sobie spokoj

Gość pannaaaa123
Kiedy ja wiem, że mogło by coś z tego być.

:D Powiem Ci wprost. Jesteś podwójnie niezbyt mądra :p po 1 bo chcesz się napraszać facetowi, który Cię rzucił po 2 bo wierzysz w te brednie o znakach zodiaku 2 jest jeszcze do zniesienia, bo ludzie przecież muszą w coś wierzyć, ale pierwszy powód dyskwalifikuje Ciebie jako pełnoprawnego homo sapiens

Gość pannaaaa123
Chodziliśmy długo ze sobą, ale to,że on zerwał ze mną to dlatego, że on miał 15 lat a ja 12 i rodzice mu nie pozwolili się spotykac z dziewczynami. Myślę, że teraz da się to naprawić. Wiem. Czasami sama myślę, że jestem jakąś kosmitką.

Gość pannaaaa123
No i jeszcze ta różnica wieku. To mnie załamuje.