Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diablica1000

Kosmetyczka dojezdzajaca do klienta

Polecane posty

Gość diablica1000

Witam, co sądzicie o kosmetyczce dojeżdżającej do klienta domu?Skusilibyście się , gdyby ceny były niższe niż w salonach , pełen profesjonalizm, atmosfera super i dodatkowo w każde piątki małe , wybrane zabiegi gratis. Pozdrawiam:)

Gość jasne ze tak
dojeżdzasz? robisz pazurki? jakie miasto? :)

Gość diablica1000
Mam zamiar dojeżdżać , jeszcze tylko muszę kupić urządzenie przenośne i fotel:) Gorzów Wlkp.

Gość jasne ze tak
bardzo fajny pomysł i szkoda ze ja z innych rejonów polski :p Chcesz targać ze sobą fotel? to trochę kłopotliwe lepiej w mieszkaniu zrobić sobie kącik dla klientek a dojeżdżać na mniej skomplikowane zabiegi :)

Gość diablica1000
Tak , tylko że nie raz klientki właśnie wola u siebie w mieszkaniu , nie na rękę im czasami przyjeżdżać do kosmetyczki, a mi chodzi o dopasowanie się do klienta.Klient nasz pan:)

Gość to jest naparwde bardzo dobre
zwlaszcza dla osób, ktore maja trudnosci z poruszaniem sie ( a kazdy chce ładnie wygladac)> ja sprowadzałam znajome kosmetyczki do mojej mamy, przy okazji tez korzystaóam. Super.

Gość diablica1000
Tylko boje się, że nie będzie właśnie chętnych ,a Gorzów to małe miasto i kosmetyczek jest naprawdę dużo .Z tego co wiem to ok 3( może więcej) kosmetyczek dojeżdżających do klienta już jest na rynku .Obawiam się, że to nie wypali:(

Gość uszy do góry
uszy do góry kto nie ryzykuje ten nic nie ma.Pomyśl jak być konkurencyjną jesli bedziesz dobra klientki będą wracac i cię polecac koleżankom .W każdej branży jest konkurencja a rynek weryfikuje kto się utrzyma.Przemyśl strategię .. moze np karta stalego klienta z rabatami? albo np "przyrowadż kolezanke dostaniesz 10% rabatu" jakies promocje typu w każda srode rabat albo jakis darmowy gratis przy zabiegach powyzej 250zł.... lub co 10 zabieg gratis itd... Za dużo gratisow i promocji tez nie rób wszystko z umiarem ...

Gość diablica1000
dzięki za podpowiedz , tez tak myślałam nad tym a zapewne skorzystam:)Nie ukrywam ze to jest moje największe marzenia i kocham kosmetyki , wykonywać makijaże , po prostu uwielbiam:) Wiem, ze trzeba zapracować sobie na stałych klientów i może to zająć nawet długo, ale tak jak mówisz - kto nie ryzykuje ten nie ma:)

Gość uszy do góry
Pomyśl o reklamie na mieście np zostawienie ulotek u fryzjerów ,dogadaj się w salonach sukien ślubnych(możesz robić makijaż ślubny) itp miejscach,jakas strona www w sieci,jest taka gazeta oferta.com.pl możesz też dodać ogłoszenie za darmo.Pomyśl jak się reklamować dasz rade odrobina kreatywności ,połączona z umiejętnościami i uda ci się :)