Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki sobie ON

Rudowłosy chlopak - Co sądzicie?

Polecane posty

Gość Taki sobie ON

Cześć! Mateusz. Mam 18 lat. Od dzieciństwa zmagam się z tym co odziedziczylem po matce. W mlodzienczych latach bylo zle, a nawet bardzo, teraz jest nawet spoko. Kiedy "doroslem" nabralo to innego charaktetu. Wydaje mi sie ze jestem przystojny. Moje kosci policzkowe, czolo jak u prokopa ;d doleczki w policzkach itp itd, ale mam wrazenie ze to co mam na glowie psuje caly "efekt", jasna skora tez nie pomaga. Gdybym mial lekko opalona czy cos to wygladal bym o wiele lepiej, a nie wiem jak to osiagnac. Mimo to nie mam wiekszych problemow z dziewczynami.. W zyciu mialem blizszy kontakt (ze wzgledu na niesmialosc) ze 4 dziewczynami i wyniklo z tego coś powaznego. Nie wiem co zrobić zebym w koncu w 100% siebie zaakceptowac. aaa.. no i tez mam glupie uczucie ze to co widze w lustrze tak na prawde jest ułudą.. masakra xD Chcialbym uslyszeć wasze opinie. Moze mi pomogą;) z gory wielkie dzieki :)

no to ci powiem: uwielbiam rude wlosy naturalne,u dziewczyn i u facetow:) sama chcialam takie miec,i sie przefarbowalam na rudo:)

Gość Taki sobie ON
Dzieki ;) czekam na nastepne ;)

Gość kaawkaa
Sam piszesz, że w przeszłości miałeś większe problemy z powodu włosów, a teraz powoli to przechodzi. Moim zdaniem rude włosy nadają indywidualizmu, bo większość jest blondynami bądź brunetami. Ciekawa odmiana, powinieneś się cieszyć. Jeszcze taka drobna uwaga. Wydaje mi się, że nie powinieneś nosić włosów krótszych niż ok 5 cm, bo krótkie rude mi się nie podobają, ale to moje zdanie, rób jak chcesz :)

Gość fgfgfgfg
rude jest wrednie, w dodatku strasznie glupi jestes. jak mozna pisac, ze miales 4 dziewuchy z ktorymi bylo cos powaznego, skoro i tak sie skonczylo, czy ty w ogole nie rozumiesz co to znaczy powazny związek? jak dla ciebie to przeruchanie kilka razy i papa to jestes zalosny. ruda malpa

Gość Taki sobie ON
uuu aż tak? nie źle

Gość dffffffffff
widziałam na dworcu chłopaka rudowłosego, ale był przystojny;) nie mogłam oderwać wzroku, on się uśmiechnął, a ja speszyłam, że się tak gapię:)

Rude jest fajne :P Też długo długo byłam ruda ale stwierdziłam że nie chcę więcej farbować, nawet jak by mnie to miało odjąć urody (wszyscy wkoło mówili mi że z rudym mi do twarzy i wyglądam jakby to był mój naturalny kolor ;)), także zazdroszczę! Fakt, bywa że naturalni rudzielce nie są zbyt urodziwi - z powodu jasnej cery, piegów, jasnej oprawy oczu...ale skoro uważasz sam że jesteś w miarę przystojny - to w czym problem? Zresztą - każda potwora znajdzie amatora :P skądś się te 4 dziewczyny wzięły, a skoro one Cię chciały to czemu nie miałyby się znaleźć następne chętne ;) Nie ma co patrzeć w lustro szukając czegoś czego tam nie ma ;) lepiej się uśmiechnąć do oblicza, puścić oczko i ruszać w tany! ;D

Gość malutka miiii
Rude włosy są bardzo fajne ;p Sama chce sobie zafarbować! pozdrawiam ;)

Gość zdebi
Ja nie widzę nic złego w rudych włosach:) przecież to taki fajny kolor, czasami chciałabym mieć takie włosy. A swoją drogą wydaje mi się,że za bardzo przejmujesz się swoim wyglądem. a chłopaka nie to się liczy . Więcej pewności siebie. Liczy się całokształt

Uwielbiam rudowłosych! :D Sama mam rude, niestety nie naturalne ;/ Czy zastanawialiście się kiedyś kiedy i w jakich okolicznościach umrzecie? To co teraz robisz, co jesz, jak i gdzie pracujesz ma wpływ na Twoje życie i śmierć. Poznaj datę śmierci wypełniając test na stronie: http://smierc.org

Zastanawiałam się, co więcej - powzięłam środki by to nastąpiło jak najpóźniej i w naturalny sposób - nie potrzebuję do tego linku który pod koniec testu zażąda 3zł za wynik :D NIE spamerom ;]

Gość Taki Sobie ON
Dzisiaj także miałem taki kontakt wzrokowy z piękną dziewczyną.. Nie wiem czy patrzała się na mnie z zainteresowaniem czy może tylko rudego nie widziala, albo totalnie pogarda.. Ciagle mnie to chamuje i nie pozwala isc "dalej". Moze jakbym z tą cerą coś zrobił to wtedy może może .. Nie wiem.. Cieżka sprawa :]

Gość yioryjijgb
Czesc, nie jedna dziewczyna na pewno za Toba szaleje.A odcieni tego rudego koloryu jest naprawde wiele...i wydaje mi sie, ze jest li oczy masz ladne, to wszystko jest ok, bo wlosy rude czasami wygladaja brzydko...ale z czasem jak sie przyzwyczaisz...to same Ci sie spodobaja :)

Gość kachol
Hej. A chcielibyście znać swoją DATĘ ŚMIERCI? Ja już sprawdziłam na http://smierc.org i się cieszę:] Pozdro!

Nie sprawdzajcie - kolejny spam ;/ zadadzą kilka pytań a potem wynik dostaniesz smsem - za 3zł -_-

Gość Taki Sobie ON
No ja sam nie wiem jaki odcień mam wlosow. Mienią mi sie na prawie wszystkie odcienie. Zaleznie od swiatla

Gość fdghrehbre
rude jest ładne, takie ogniste:D mi się podoba:) na chłopaka patrzę jako na całość;)

Gość katamarynka
A ja 8 lat temu zakochałam się w chłopaku o rudych włosach, jego wzrok powalał mnie z nóg , a ubarwienie nie miało znaczenia. Jedyne co mnie zdziwiło to fakt, iż miał rude włosy łonowe, pod pachami czarno. Pomyślałam ...a co tam i tak jest świetny :) Byliśmy sobie tak przez te wszystkie lata razem , dziś jako mój mąż już nie ma rudych włosów na głowie, częste strzyżenie sprawiło, że włosy pociemniały mu do średniego brązu, a kiedy daje żel i ustawia je to są ciemno brązowe. Jednak miedzy kroczem dalej pozostaje namiastka jego prawdziwej natury, zazwyczaj goli jajeczka , ale widać kiedy odrastają miedziany połysk ;) Pomieszanie z poplątaniem:) Podsumowując mój mąz to wyjątkowy człowiek:)

Gość spiaca093
podobają mi sie rudzi, chciałabym mieć sama rude włosy, no ale w sumie taki jaki mam tez fajny wiec sie farbowac nie bede. coprawda nigdy sie niestety z rudym nie umawiałam.

Najpiękniejszy typ to rudzielec z brązowymi oczami. Ale to unikat. Widziałam w życiu może z 5 bądz 6-sciu takowych. Reszta rudzielców z jasną oprawą oczu i bardzo jasną karnacją niestety okropność

"Niestety okropność" - phi to się nie patrz. Na człowieka się patrzy całościowo i nie ocenia po kolorze włosów. Zdania mogą być podzielone, bo każdy ma inny gust, ale to nie powód do tego żeby kogoś obrażać, i burak ten kto tak robi. Więc nie przejmuj się chłopaku opiniami innych tylko żyj ;) Jak widzisz mnóstwo babek tutaj lubi ten kolor, także nie jesteś stracony hehe

jak facet jest przystojny to ta rudosc moze tez byc fajna. natomiast mimo wszystko radzilabym ci golic jak najczesciej wlosy,nie tylko na glowie ale tez na calym ciele,po kilku razach beda odrastaly ciemniejsze,takie lekko kasztanowate,taki fajny rudy ;) bo jasny rudy jest mniej fajny a kasztanowaty jest zajebisty ;)

dokladnie,burakami sie nie przejmuj- blondynki wyzwa od idiotek,brunetka sprobuja wmowic,ze sa zazdrosne o blondynki,rudych od brzydali.... jak ktos ma zlosliwosc w sobie to zawsze znajdzie sobie ujscie

Gość qwervbnm
nie cierpię rudych :-( za każdym razem rudy koleś był niezwykle irytujący :-/// nie mówię, że tyczy się to Ciebie, może tak trafiałam

Rudzi bywają niestety często wyśmiewani więc wypracowują różne mechanizmy obronne. Móże dlatego tak często się z tym spotykałaś. Charakter człowieka nie zależy od tego jaki ma kolor włosów, ale reakcja otoczenia ma na to duży wpływ. Poza tym nie generalizujmy :) Miałaś pecha i tyle.

Gość Taki Sobie ON
Z opiniami daje spokojnie sobie rade, no ale zawsze brakuje mi tej pewnosci siebie.. Dzieki za opinie ;]

Hm... kolor włosów nie ma wpływu na charakter wiec opinie "rude to wredne" są popiep**one... Każdy ma inny gust... sama farbuje na rudo...;P

Mmmm, kocham rudowlosych chlopakow :) Nawet mam rudego kota ;) Milosc mojego zycia mial dlugie krecone rude wlosy (naturalne) do pasa (byl Szkotem), a te wlosy, a oczy, ahhh ;) Marzenie. Dzisiaj juz nie jestesmy razem, ale to on byl najbardziej oryginalny i najprzystojniejszy ze wszystkich w moim zyciu. Zycze Ci znalezc ta jedyna, dla ktorej bedziesz jej ukochanym misiem i sloneczkiem. Pozdrawiam !