Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellaaa9876

kradzież

Polecane posty

Gość bellaaa9876

Cześć. Mam pytanie, ale zanim je zadam opiszę Wam coś. Byłam z koleżanką w jednym sklepie . Ona chciala ukraść bluzke [wzięłyśmy ją do przymierzalni , żeby przymierzyć] i ona wsadza ją do MOJEJ TORBY, a ja mówię , że nie wezmę bo się boję . No to ona wsadziła ją do swojej torby. Niestety zlapali nas, ale na szczęście nic na mnie nie mieli. Teraz ona czeka na sprawę w sądzie. Prosiła mnie żebym nikomu o tym nie mówiła, ale ja niestety jestem papla i powiedziałam o tym jednej osobie, która to rozpowiedziała dalej. Teraz koleżanka ma do mnie pretensje, ze wszyscy wiedzą o tej sprawie w sądzie. I wgl tak jakby to była wszystko moja wina. Moje pytanie brzmi, czy ona miała by jeszcze większe kłopoty, gdybym powiedziała na policji czy gdzieś , że ona chciała mnie wykorzystać do tej kradzieży, chciała żebym ja to ukradła za nią?? Ona mnie bardzo naraziła na to że mogli mnie złapać a nie ją. Teraz mówi że ja sobie nie zdaję sprawy z tego co ona przeżywa...ale przecież to nie ja jej kazałam kraść ; // poza tym to nie jej pierwszy taki wybryk już wcześniej kradłaa..tylko że obyło się bez policji.

Gość bellaaa9876
up

Gość bellaaa9876
up

Gość bellaaa9876
wielkie dzięki. teraz jak będzie się do mnie srać o coś to poiwem, ze może mieć jeszcze większe klopoty. nie będę sie pie*dolić ; D

Gość sssssssssssdddddd
I dobrze, niech teraz przeżywa!!! Niech teraz słono płaci za to co chciała zrobić. Szkoda tylko, że wciąga w to też innych.

Gość bellaaa9876
no niestety. a teraz jak dowiedziała się ze komuś o tym powiedziałam to zeby się wywinąć mówi im że tak na prawde chciała mnie sprawdzić czy komuś powiem, a na serio nie ma sprawy[mi za to mówi że to tylko po to żeby to wszystko wycofać] ale sprawe będzie mieć..może nawet kuratora dostać. [nie jesteśmy pelnoletnie]

Sama sobie narobiła problemów, ale Ty zamiast rozpowiadać o tym, co zrobiła Twoja koleżanka, zachowaj to dla siebie. Nie ma co prawdziwa z Ciebie przyjaciółka. Trzeba było jej zwrócić uwagę, że tak się nie robi, jak tego nie zrobiłaś to teraz nie rozpowiadaj o tym na lewo i prawo.

Gość bellaaa9876
nie rozpowadam na lewo i prawo .!! to ona mówi że to ja chciałam tą bluzkę a tak na prawde nie bylo!!!!!!!!!!!!!!ona chce mnie wrobić. ; ///