Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna żona

jak długo można

Polecane posty

Gość wredna żona

wiem wiem zaraz się zacznie jaka to jestem zła i w ogóle ale mam to gdzieś. Rok temu poznałam zajebistego mężczyznę starszego od siebie od razu zaczęliśmy nadawać na tych samych falach jest bosko. Niestety oboje mamy rodziny. Spotykamy się już rok i zastanawiam się jak długo to jeszcze potrwa????

Gość znowu teścik
az któreś z małżonków się dowie i odstrzeli siebie albo któreś z was. 💤

Gość aż doniesie ktoś życzliwy
no

Gość wredna żona
i jak jest tak samo jak na początku ?

Gość wredna żona
moja koleżanka była w takim związku 10 lat

Nawet lepiej bo dojrzalej. I nawet zdecydowaliśmy się żyć razem. Nasi współmałżonkowie dowiedzieli się o nas. Zadyma była taka że byli w to wplątani i rodzice, i ciocie. Były telefony jego matki i żony do mnie itd. Na przestrzeni tych lat raz po raz wybuchały takie bomby że nadal z sobą jesteśmy. A my nadal tak tkwiliśmy. W końcu doszło do tego że jego żona próbowała popełnić samobójstwo. Przechodzimy wszyscy czworo przez taki młyn że dnia by nie starczyło by to opowiedzieć, bo oni przecież też cierpią. A ja właśnie dziś mu powiedziałam, że odchodzę. Mam dość, kocham go bardzo ale po trupach mam iść do celu? Na czyimś nieszczęściu szczęścia nie zbuduję. Przecierpię to strasznie, ale chyba mi się należy. Ona bardzo go kocha a mój mąż kocha mnie. (Wydaje się to niedorzeczne ale tak jest). A my kochamy siebie. I jak z tego wybrnąć.

Gość gajdnjlak
jak długo można" oj uwierz ze mozna :p nawet pol h bez trzymanki :D