Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzony ddddddddddddipos

zostac paparrazzi ? jak ?

Polecane posty

myśleliście kiedyś o robieniu zdjęć znanym osobom ? ja właśnie mysle o tym. mam dosc dobry aparat, samochod i czas ale nie wiem jak sie do tego zabrac. czy takie gazety jak ta na Fakt albo strony jak ta na P pudelek placa za fotki ? bo wszedzie pisze wyslij zdjecie, wyslij donos jakby to mialo byc gratis. nawet dzis jechalem nad ranem i cyknelem fote jednej znanej ale co dalej ?

Gość bellaaa9876
komu to zdj zrobiłeś ?; pp a gdzie mieszkasz, bo to zależy czy będziesz mieć szanse na spotkanie kogoś znanego.

tej czarnej co grala w rodzinie zastepczej ale widuje sporo znanych osob np z na wspolnej czy innych, mieszkam w warszawie a czasu mam od zaj...

Gość bellaaa9876
fajnie masz ;D chcialabym robić takie zdj, ale nie tutaj tylko w ameryce. XD tylko że to niemożliwe .kogo z na wspolnej widzialeś. + może poszukaj w internecie e-mail do jakiejś redakcji i napisz do nich czy móglbyś się zająć czymś takim .

tego co gra igora, tego starego łysego.. sporo widuje się ich w warszawie znaczy znanych, ale wiadomo dobrze by było złapać ich na złym uczynku ;) Coś poszukam ale obawiam sie ze to wszystko moze byc zalatwiane po znajomości jak wszędzie a od nas szaraków to za darmo by chcieli brać

Gość bellaaa9876
no ale lepiej spróbować ; D jednak w Warszawie macie fajnie ; p

niby fajnie ale też nie wiemy co robić bo wszystko jest już, wszystkiego pełno, ciężko się przebić