Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 M,N,M

Wyniki Matury 2011

Polecane posty

Go艣膰 M,N,M

Nie orientuje si臋 Kto艣 kiedy b臋d臋 wyniki matury 2011 w internecie (tzn. chodzi mi o te indywidualne konta ka偶dego ucznia)? Wiem, 偶e do szk贸艂 maj膮 by膰 dostarczone do 30 czerwca (czwartek), ale w internecie mia艂y by膰 kilka dni wcze艣niej, a dzisiaj ju偶 poniedzia艂ek...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jlkdjla
co mialo byc dostarczone do szkol do 30czerwca? chyba chodzi ci o rekrutacje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M,N,M
OKE ma przes艂a膰 do szk贸艂 艣wiadectwa maturalne, gdzie b臋dzie je mo偶na odebra膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jlkdjla
A no to tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M,N,M
?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamasssss
w necie maja by膰 29.06 o 00.00

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M,N,M
Serio, czy to taki dobry 偶art?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamasssss
powa偶nie, tak gdzie艣 przynajmniej czyta艂am. nie chcia艂abym z tego 偶artowa膰, gdy偶 sama jestem tegoroczn膮 maturzystk膮 i na sam膮 my艣l co艣 mi staje w gardle;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M,N,M
No to w takim razie s膮 naprawd臋 bardzo zabawni, no cholera jasna ;/. Dwa miesi膮ce trzyma膰 ludzi w niewiedzy i jeszcze 艂askawie nie wrzuci膰 tego trzy dni wcze艣niej, agrr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamasssss
jestem tego samogo zdania, bezsensem jest tyle czeka膰 w naprawde pe艂nym stresie. ale ju偶 nied艂ugo,szczerze mi sie chyba nie spieszy;d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam do was takie pytanie
a jesli ktos nie zdal jednego przedmiotu i nie dostanie swiadectwa i wie to na pewno to czy dostanie jakas kartke mimo wszystko z wynikami z pozostalych przedmiotow ktore zdal? czy dopiero wszystkiego dowie sie w sierpniu.. jesli wtedy zda? wie ktos, bo ja nie zdalam ustnego angielskiego, a reszte prawdopodobnie tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M,N,M
Nie mam poj臋cia, jak to wygl膮da w takim przypadku, ale my艣l臋, 偶e dostaje si臋 jakie艣 za艣wiadczenie, albo co艣...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamasssss
ojej, bardzo wsp贸艂czuj臋 przez tak膮 naprawd臋 G艁UPOT臉 tyle problem贸w. Wydaje mi si臋, 偶e 艣wiadectwo otrzymasz dopiero w sierpniu, po zdaniu tego egzaminu

Udost臋pnij ten post

no swiadectwo tak, ale czy dowiem sie chociaz jak mi podszedl polski i matematyka? czy bede jeszcze w nieswiadomosci :o wolalabym wiedziec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M,N,M
No i wydaje mi si臋, 偶e w tym przypadku przydatne by艂oby to konto internetowe, bo ta zapewne b臋d膮 takie informacje, tak my艣l臋....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katarzyna12234
na pewno bedzieogla zoacyc na sttronie jak Ci poszlo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M,N,M
Teraz mi si臋 przypomnia艂o, 偶e moja kole偶anka w zesz艂ym roku nie zda艂a pisemnego angielskiego i matmy, a pomimo to zna艂a wyniki z reszty przedmiot贸w...

Udost臋pnij ten post

a jakiej stronie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamasssss
na strone cke Twojego woj. ale np. u mnie na mazowszu nie otrzymali艣my tych kod贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia maturzystkaa
ja tez sie boje:-O W sumie to najbardziej stresowa艂am sie przed maturami, ale teraz jakos od dzisiaj rana jak mysle to mi staje kolka w gardle:-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgfgdggd
no wlasnie na jakiej stronie mozna poznac swoje wyniki?????????????????????????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamasssss
no m贸wi臋 przecie偶 , 偶e wchodzisz na strone centralnej komisji egzaminacyjnej swojego wojew贸dztwa

Udost臋pnij ten post

no ja te偶 z mazowieckiego jestem i nic w szkole przed maturami nie mowili. Teraz nawet nie wiem ktorego konkretnie dnia beda wyniki do odebrania w szkole. Mam nadzieje, ze nie bedzie to zadna oficjalna uroczystosc jak zakonczenie roku :o

Udost臋pnij ten post

ja po maturze z matematyki bylam pewna, ze zdalam, bo zrobilam dwa zadania otwarte jedno to wysoko punktowane z konca i drugie za 2. Reszte musialam zdobyc z testu. I wychodzi na to, ze zdalam na 20 kilka punktow. Moze dla niektorych to slabiutko, ale ja z matematyki kiepska jestem. No, ale teraz tak sobie mysle, ze wszystko sie zawali jesli pomylilam sie o jedna krateczke w arkuszu odp i wszystkie odpowiedzi 藕le podalam:( teraz mysle, ze wlasnie tak bedzie. Bo cholera nie sprawdzilam sobie tego. Kolezanka mi mrugnela, ze skonczyla ja w sumie tez.. i wyszlysmy. Pewnie i matmy nie zdalam:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M,N,M
U mnie jest to na stronie OKE Krak贸w, konto nazywa si臋 OBIEG. Nickiem jest PESEL, a has艂o ka偶dy dostawa艂 jako艣 w marcu. Tam opr贸cz wynik贸w og贸lnych, mo偶na np. sprawdzi膰 ile punkt贸w dostali艣my za jakie zadanie. A ta informacja, 偶e do 30 marca ma by膰 w szkole dotyczy ca艂ej Polski,z tym, 偶e ja na przyk艂ad dalej nie wiem kiedy mog臋 ten papierek u mnie w szkole odebra膰 ;/.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M,N,M
"mam do was takie pytanie" dlaczego taki czarny scenariusz? Nie stresuj si臋 na zapas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamasssss
mam pytanie---> nie nakr臋caj si臋 niepotrzebnie, teraz to nie ma sensu . na pewno dobrze zaznaczy艂a艣, teraz tylko Ci si臋 tak wydaje. cho膰 nie przecz臋, 偶e jak o tym napisa艂a艣, to sam膮 mnie co艣 w 偶o艂膮dku 艣cisn臋艂o. no w艂a艣nie s艂ysza艂am , 偶e Krakow j=i jeszcze gdzie艣 w jednym wojew贸dztwie jest taka mo偶liwo艣膰 sprawdzenia wynik贸w przez internet. szkoda, 偶e tylko tam inteligenci wpadli na tak komfortowe rozwi膮zanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiio艂ekk19
czesc:) tez jestem maturzystka. sluchajcie.. jak to jest z rekrutacja? zeby zapisac sie na kierunek musze podac im wyniki, ktorych przeciez jeszcze nie znam:/ co mam robic? termin konczy sie 4 lipca...

Udost臋pnij ten post