Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M,N,M

Wyniki Matury 2011

Polecane posty

Gość kamasssss
w ty momencie powinnaś sie zarejestrować i wnieść opłatę. niektóre uczelnie wymagają podania wyników z matury ustnej. a pozostałe wyniki należy dostarczyć po ich otrzymaniu

Gość M,N,M
fiiołekk 19 wyniki wpisujesz wtedy jak będziesz je mieć, czyli po 30. Wszędzie wygląda to tak samo, najpierw rekrutacja podajesz dane i płacisz, a potem wyniki z matury. Nooo a potem jak dobrze pójdzie to cała reszta :).

Gość huraa maturaaa
jak wam poszedł ten cholerny polski?

Gość Ace of baseuhj
zaje*biscie, 90%

Gość huraa maturaaa
no dobra klucz kluczem, dla mnie wazne by zdać :( 25 pkt z wypracowania jest za styl, jezyk, kompozycję itp. przy czym trzeba dostac pkt za rozwiniecie. ja z czyt ze zrozumieniem moze polowe pkt bede miala :(

Gość huraa maturaaa
no co z wami?

Gość M,N,M
Ja już sama nie wiem, mam mętlik w głowie jak poszło ;/. Matma myślę, że zdałam ale tak żeby zdać tylko. Angielski i polski lepiej.

Gość huraa maturaaa
matme tez zdałam ledwo :( polski i jezyk niemiecki-tego się boje :(

Gość kamasssss
angelski podstawa poszedł mi najlepiej;) matme chyba zdałam bo spisałam sobie na maturze wyniki na tej kopercie co nam kod dawali i sprawdziłam , to miałam te 15 punktów, a własnie polski najgorzej modle sie o 30%;)

Gość fiiołekk19
dzięuję za odpowiedź. ale jak mam wnieść opłatę skoro nie mogę się zapisać na kierunek? pomóżcie mi,proszę:(

Gość huraa maturaaa
ja się nie wybieram na studia. tylko chce miec juz spokoj

Gość kamasssss
mylisz się , nie tylko po to. ale po co mam zakładać , ze zdobędę niewiadomo jak wysoką liczbę punktów , jeśli może to się nie sprawdzić. wolę poczekać i dopiero wtedy pewnie się wypowiadać na ten temat. swoja drogą ciekawe ile ty otrzymałaś, skoro jesteś taka pewna siebie

Gość M,N,M
A kto powiedział, że się nie wybieramy na studia? Ja się jak najbardziej wybieram. A co do opłaty uczelnia ustala jedną zazwyczaj niezależnie od kierunku.

Gość kasia maturzystkaa
ja matme raczej zdałam, niemiecki tez raczej bo nie był trudny... ale boje sie polskiego, chociaz napisałam wypracowanie najlepiej jak umiałam

no ale bez jadu proszę. spytałam normalnie po co wam matura skoro i tak nie wybieracie się na studia ? to trochę bez sensu bo właśnie po to się ja zadaje... no ale ok nie wnikam. a skąd mam wiedzieć ile pkt otrzymałam? wyniki będą 30 to się przekonam.

Gość M,N,M
A z czego wnioskujesz, że nie wybieramy się na studia? Bo mnie to fascynuje?;p

Gość kamasssss
no właśnie z tego względu, że sama nie jesteś przekonana o punktacji swych wypocin nie bądź taka pewna o tym ,że ją dobrze zdasz. skromność popłaca. a nikt nie napisał , że się na studia nie wybieramy, wszyscy egzaminy zdawaliśmy właśnie motywowani ta perspektywą.a nasza niepewność wynika raczej z tego , że nikt nie jest w stanie realnie ocenić ile punktów zdobędzie. wszystko okaże się 30!

matury napisałam najlepiej jak potrafiłam nie sprawdzałam wyników więc nie wiem czego mogę się spodziewać. może do dupy , a może mega dobrze. dowiem się 30-tego.

Gość kamasssss
a czy Ty jesteś w 100% pewna ,że ją zdałaś? lepiek po prostu przygotować sie na najgorsze, by potem ewentualnie przeżyć miłe zaskoczenie. takie jest moje zdanie. a tobie życze jak najwyższych wyników, które z pewnością otrzymasz pewna siebie dziewczyno:)

hej. ja tez czekam z niecierpliwoscia na wyniki.. a jesli mozna zapytac gdzie planujecie isc na studia ? jakie miasto i uczelnia/ kirunek?? :)

no nie będę się chwalić ale matmę i ang zdawałam na rozszerzeniu wiec te przedmioty "raczej" zdam , a z polskim też nigdy nie miałam jakieś problemów poza tym nie jest jakiś zajebiście trudny wiec tych 30% jestem pewna.

Te osoby ,które zdadzą maturę dostają świadectwo maturalne i tam są wyniki z matur,a osoby które nie zdały nie dostają tego świadectwa dopiero jak poprawkę zdasz pozytywnie to dostaniesz. A wyniki matur mają być 30 czerwca ...więc niedługo nasz los będzie przesądzony.

Gość kasia maturzystkaa
nadgryzam cię- ja zdawałam wos na rozszerzeniu wiec tez jestem raczej spokojna o niego:) ale najbardziej boje sie polskiego, bo to wypracowanie o granicy... taki dziwny temat:( nie wiadomo jaki klucz

no wiem większość nie wiedziała o co chodziło w tym temacie i pisali charakterystykę , a nie o to chodziło ja akurat wybrałam analizę wiersza.

Gość kamasssss
nie wiem po co Ci ta ironia, wsadz sobie w d**pe swoje wyniki i sie nimi ciesz! nie tylko ty zdawałaś takie przedmioty na rozszerzeniu, wiec nie rozumiem podniecenia. jak juz powiedziałam, życzę jak najwyższych punktacji i żegnam się z rozmówczynią, gdyżwidzę że do porozumienia nie dojdziemu.