Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M,N,M

Wyniki Matury 2011

Polecane posty

Gość a ja nie moge isc po wyniki
Ja nie bede sie logowala, bo nic mi o tym nie wiadomo. Jestem z mazowieckiego nie wiem czy to u nas funkcjonuje podlegam pod oke warszawa. Ale no nic tak czy siak jutro jest rozdanie swiadectw w szkole u mnie. Tylko ja mam zapalenie pluc i siedze w domu:( moge odebrac swoje wyniki w przyszlym tygodniu? czy jesli nie odbiere to odesla do spowrotem do Warszawy? jak sadzicie? a i nikomu upowaznienia nie napisze bo mama i tata bede w pracy. Musze sama odebrac, ale jak wyzdrowieje. Co myslicie?

Gość M,N,M
No tak coraz bliżej i coraz większa niepewność. Ja już zaczynam mieć wątpliwości nawet co do tych przedmiotów, do których wcześniej byłam pewna. Masakra ;D.

Gość a ja nie moge isc po wyniki
ja na studia i tak od przyszlego roku wiec stresu nie mam.. jakby co to za rok zdam lub poprawie:)

Gość siwydzik
do polnocy !!!!!!!!!!!!!!!

Gość M,N,M
Ja myślę, że nie odeślą tylko co z Twoją rekrutacją na studia? W ERK trzeba wpisać wyniki z matury. Chyba, że się nie wybierasz to co innego :).

Gość M,N,M
A co do wcześniejszego pytania jeszcze to u nas odbiór jest w klasie, ma być spotkanie z wychowawcą.

Gość siwydzik
zalezy od szkoly, jak jet duzo osob to jest w klasie z wychowawca, a jak masz szkola i malo maturzystow to w sekretarjacie

Gość nayarana niezalogowana
NIE zdałam :(

Gość M,N,M
Przecież jeszcze nic nie wiadomo...

Gość CKE Łomża
hej :P jeszcze ponad 6 godzin :P ja tam wierzę że mi sie uda zalogować szybko:D tylko gorzej z wynikami :O pewnie oblałam:)

Gość avivva
boje się

Gość CKE Łomża
ja jestem już na jakieś 80% przekonana ze nie zdałam

Gość CKE Łomża
i bardzo sąłbo mi juz jest :( a jeszcze tyle czasu

Gość CKE Łomża
słabo*

Gość siwydzik
nie ma sie co martwic , bedzie dobrze !

Gość blick3
Siemka :) Z tego co mi wiadomo, rok temu tylko nielicznym udało się zalogować i sprawdzić wyniki, bo serwery były tak przeciążone! Ale jak już komuś się uda, to niech koniecznie napisze, czy są już wyniki...

Gość CKE Łomża
ja i tak nie zasnę.. boję się ze z wypracowania z granicy dostanę 0 pkt

Gość siwydzik
APEL: mala prosba moze dotrze do niewielu ale.. nie siedzcie na tej stronie nie wiem ile jak juz sie zalogujecie ... zobaczcie wyniki , jak chcecie zrobcie printscreen i wylogowywujcie sie... bardzo to ulatwi zycie a jak wiadomo kazdy chce jak najszybciej wyniki znac

Gość CKE Łomża
dobra zrobię tak.. samej mi zalezy na jak najszybszym zobaczeniu wyników, choć wiem ze poszło zle

Gość CKE Łomża
umieram ze strachu :(

Gość a gdy wchodzę na wyniki
w internecie to cały czas tam piszę że jest przerwa techniczna? o 00:00 to zmienią?

Gość siwydzik
ale dramatyzujesz ..... nie zdasz , to podejdzieszz za rok i tyle lub w wakacje

Gość NigdyWiecejMatury211
CKE ŁOMŻA ja tez należe własnie do komisji w łomży i strasznie sie boje, boje sie ze nie zdalam polaka, chociaz nawet go rozszerzalam... nie wiem co to bedzie, boje sie ze nie dostane sie na studia.. yh. Mam czarne mysli.

Gość CKE Łomża
ehh :( pocieszenie, że jest poprawka w sierpniu mi nic nie daje. Chcę mieć wakacje, a nie się znowu uczyć. Przez całe 2 miesiące bedę czekała na ten cholerny egzamin poprawkowy i się stresowała. mam już dość stresu w szkole.. mam dość tego oczekiwania!!!! Ciśnienie to mi chyba do 200 wzrosło :O co dopiero poźniej...:O

CKE Łomża - ja mam DOKŁADNIE tak samo jak ty :(

Gość CKE Łomża
nie wiem co ze sobą zrobić :( filmu nie obejrzę, bo nie bede mogła się skupić, wychodzić mi się nigdzie nie chce, jeść mi się już dawno odechciało :O a jeśli nie zdam to jutro bede musiała iść też do szkoły?

Gość M,N,M
Dziewczyny (chyba, że jest jakiś przedstawiciel płci męskiej to przepraszam ;)) proponuje jakieś rozluźniające Was zajęcia, muzyka albo coś... Przecież do północy to nam tutaj padniecie z tego stresu ;).

Chyba tak, bo jak sie dowiesz ze nie zdalas? Zawsze jest jakas szansa ze sie zdało... Chociaż mnie tak boli z nerwów brzuch, zaraz oszaleje.

Gość koala54
Hej wam wszystkim :) ja też jestem tegoroczną maturzystką i z niecierpliwością czekam na wyniki, brrr.... Niestety podlegam pod CKE Wrocław i wyniki zobaczę dopiero jutro koło 11 :( masakra, nie wytrzymuję tego nerwowo, boję się, że nie zdam matmy :( najgorsze jest to, że wszystkie inne mi raczej dobrze poszły, tylko ta matma....!!!!!!!!!! :( trzymajcie się!