Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie kopie mnie po dupie

nie widze w tym sensu.

Polecane posty

zacznijmy od poczatku: mam 18 lat, mieszkam na wsi, okropnej , małej zabobonnej, wsi. przed chwileczką zaczęly się wakacje, a mnie już przeraża wizja ogronej nudy. mam grupke przyjaciół, ale wszyscy wyjeżdżają gdzieś, moi rodzice są zacofani do granic możliwości. są rolnikami i to jest ich cały świat. ponadto ojciec jest alkoholikem, w domu są cały czas kłótnie. moja matka jest nieporadną, niepotrafiącą sobie samemu poradzić kobietą. w przyszłym roku mam mature, ponoc już w wakacje mam się do niej przygotowywać, ale mi się nie chce. życie ucieka mi przez palce. jesli tamte wakacje będą takie, jak poprzednie to chyba się zabiję. prawie całe przesiedziałam w domu, praktycznie w budynku, nawet nie wychodziłam na zewnątrz, wiem, że to ze na sa problemy, bo boje się dosłownie wszystkiego, nie potrafię wziąc spraw w swoje ręce, najlepsze jest to, ze cały czas się usprawiedliwiam, ze to wina ojca-alkoholika. nie mam pomysłu na siebie, nie wiem,gdzie chce studiować, boje się, ze sobie nie poradzę ;( unikam kontaktów towrzyszkich, bo boje się ludzi. pisze tu nie wiem dokładnie po co. chyba, zeby się wygadać. czasami sama siebie się boję. chyba zatrzymałam się w rozwoju emocjonalnym gdzieś na poziomie szkoły podstawowej;/ jest we mnie tyle sprzeczności, że sama nie potrafię się zrozumieć. czasem po prostu mam ochote pójśc spać i się nigdy nie obudzićl;/

Gość fgfgfgfg
nie martw sie, na tym forum 80% to wieś, to tlumaczy, czemu poziom tematow jest tak niski, po prostu bydlo ze wsi tu siedzi.

Gość drasklica
masz znajomych?

Gość normalniee
jakbym czytała siebie

tak, mam znajomych, ale znacznie mniej, niż miec powinnam;/