Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HASANANANA

W KTORYM MCU NAJSZYBCIEJ WAM ROSLY BRZUSZKI ????????????????

Polecane posty

Kobietki...w ktorym mcu najbardziej urosl Wam brzuszek? Czy w ktoryms miesiacu rosnie szczegolnie? Czy to raczej sprawa indywidualna???? Pozdrawiam wszystkie Mamuski I przyszle Mamuski ;)

Gość Ja też robiłam Quick
Myślę że to zależy od kobiety.Ja do 7 mies prawie w ogóle nie miałam brzuszka.Nosiłam te spodnie te co przed ciążą,ale potem to mnie wysadziło:)Nagle zaczął mi tak rosnąć że brakowało mi ciuchów:)

Pytam gdyz Ja dopiero 16 tydzien I jakos tak juz mnie wybrzusza na dole ;) I nie wygodnie mi sie sip na brzuszku ;( jeszcze nie zaczelam nawet 5 mca. Ale pewnie tak jak piszecie to sprawa indywidualna ;)

Gość trzmielina
ja jestem na początku 6 mies. i mam już taki brzuszek, że nie ma wątpliwości, że to ciąża. dodam, że rośnie mi póki co tylko brzuch, piersi powiększyły się o 1 rozmiar, reszta ciała sie nie zmieniła.

Gość powiem ci co będzie
ja nosiłam normalnie spodnie do 7 miesiaca a pżóniej mnei tak wywaliło że w nic się nie mieściłam no ale tylko brzusio urósł i piersi a reszta bez zmian

Ja ogolnie cala rosne...troszke sie martwie...ale tylko troszke...Bo Wiem ,ze teraz wazna dzidzia a Potem zadbam o Siebie ;)a bynajmniej bede sie starac;) Raz juz stracilam 46 kg ;) wiec doswiadczenie jest ;)

pomocy! wczoraj uprawialam sex z moim chlopakiem, jeszcze wczoraj bylam dziewica. Nie uzywalismy prezerwatywy. Ani nic. Chlopak nie sposcil sie we mnie, ale po stosunku sobie walnął a potem wsadzilam jego penis do pochwy. Czy moge byc w ciazy !!???