Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate13297

Nie wiem czy go kocham..co zrobić??

Polecane posty

Gość kate13297

Niedawno bylam na 18 urodzinach mojej siostry i poznalam fajnego chlopaka. podobno od razu wpadlam mu w oko jak twierdzi chlopak mojej siostry..na drugi dzien juz zdobyl moj nr i od tamtej pory pisalismy i nawet sie spotykalismy. bylo fajnie i tez mi sie on spodobal.Obecnie jesteśmy razem..a znamy sie zaledwie od 3 tygodni.troche za szybko sie to wszystko potoczylo ale nie zaluje;) tylko nie jestem do konca pewna czy go kocham...on mi caly czas powtarza ze mnie kocha a ja ciągle nie wiem do konca jak to ze mna jest..nawet nie wiem calkiem jaki ma on charakter ale wszyscy powtarzaja zeby dac mu szanse. i z tym sie zgodze bo on jest naprawde fajny i inny niz wszyscy ale wciaż sie wacham co do niego..;( co mam zrobic? myslalam zeby troche zwolnic z tym wszystkim ale nie chce go ranic bo wiem ze mu na mnie bardzo zalezy..jakś decyzje podjąć??

Gość hm............................
Żartujesz, prawda?;) Po 3 tygodniach wyznajecie sobie miłość?:) To, co, za miesiac ślub i dziecko? Chyba, że masz 15 lat. To wiele zmienia:)

Gość ttghhh
najlepsi sa ci ktorzy mowia kocham cie jestes jedyna, zalezy mi na tobie a kiedy wracaja do domu siadaja do swoich komputerkow i pisza to samo panienka z netu. Pieprzeni Hipokryci !

Gość kate13297
wiem ze to za szybko i w ogole a tak dla jasnosci mam 16 lat on ma 19..