Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yellowcard

dziewczyna ma serce z kamienia

Polecane posty

Gość yellowcard

Nie wiem co o tym myśleć. Ja jestem zakochany romantycznie a ona zachowuje się jakbyśmy byli małżeństwem z 10 letnim stażem. Zero oznak romantyzmu. Taka niezależna kobieta. Traktuje mnie jako część życia a nie jego najważniejsza część. Czyli jak się upora ze swoimi obowiązkami, szkoła, rodzina itp to może znajdzie czas dla mnie. Nie otrzymuje jakiś spontanicznych dowodów miłości. Jak jej to powiedziałem to się obraziła bo jej zdaniem się stara a ja tego nie mogę odczuć. Wkurza mnie już to. Ja o niej myślę cały czas, układam wiersze, wysyłam piosenki a ona najwyżej powie, że fajnie i prześle buźkę :* Ze swojej strony nic. Niby mówi, że kocha ale widocznie nie kochamy tak samo.

czy ty naprawde tego nie rozumiesz. ? w związku musi panowac pewna równowaga - ty ją zaburzasz bo nadmiernie romantyzujesz -ona musi zobojętnić nadmiar romantyzmu swoim ,nazwijmy to, chłodem. romantyzm jest toksyczny w nadmiarze.już w XV/XVI w Paracelsus zauważył,że '' wszystko jest trucizną, decyduje tylko dawka''. niezrównoważeni romantycy kończą na gałęzi ze sznurem na szyi. be happy 🖐️

Trochę zabawny jesteś :D "kochasz romantycznie" :D tak w oparciu o Twój opis, to ona mi się podoba bez egzaltacji, zrównoważona a jeśli Tobie brakuje z jej strony porywów to być może, Twój sposób kochania jej nie odpowiada nie kręci to ją może jesteś z jej punktu widzenia trochę nachalny nużący, infantylny a może mnie się tylko tak wydaje

Gość taaaa niesamowite
tak... autor to debil.. :/

Gość yellowcard
up

Gość gangster joe
a co ty chcesz jeszcze wiedzieć? mało zjebów dostałeś? chyba moi przedmówcy jasno wyjasnili ci twój problem?

brrrrr . Też nie lubie romantyzmu i wchodzenia w dupkę.Wiersze.. haha jakby mi mój facet wysłał wiersz to bym mu w twarz śmiechem wybuchnęła. No ale na szczęście takich pomysłów nie ma . hahaha.

Gość andrzej29///
Lubię taki typ kobiet=dla mnie super!

Gość Matka Teresa wprost z Kalkuty
Andrzej ja też cie lubje :)