Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontownica

moj facet jada okropne swinstwa :O

Polecane posty

Gość kontownica

on normalnie jada jak jakis biedak ze wsi, kocham go ale nie wiem czy dam rade byc z takim wiesniakiem, mieszkamy razem od miesiaca i ona zamiast chodzic ze mna do restauracji jak na ludzi z miasta przystalo to on jada takie gowna jak wiesniaki jedza na glebokiej prowincji, wiecie np kiedys jadla kaszanke na kolacje, albo gotuje sobie jakies zupy takie typowe wsiowe pomidorowa, ogorkowa, barszcz, zalewajka, no to co ostatnio to ja nie moge juz, bo wiecie on pojechal na bozecialo do rodzicow i przywiozl sloik smalcu no i ja otwieram potem drzwi do loduwki a tam ten smalec myslalam ze sie pozygam wywalilam toto od razu a ten mi zrobil awanture ze to wywalilam, no ja nie rozumiem o co mu chodzi jak on takie rzeczy moze jesc, myslicie ze powinnam z nim zerwac?

Gość Mathildaaa
Ciebie bym wyrzuciła wiesniaro jedna

Gość skrecona mimoza
kwalifikujesz się pod leczenie psychatryczne 🖐️

Gość fgfgfgfg
sama jstes wiesniakiem, nie dosc ze robi byki ortograficzne to jeszcze daje dupy na kocia lape

Gość fadasdasdaadaddada
prowo 0/10

Gość kilkaliterdlapseudo
a wiesz ile w niektórych dobrych restauracjach w górach trzeba zapłacić za chleb ze smalcem? teraz to jest rarytas. a jeśli chodzi o twoje pytanie to tak powinnaś z nim zerwać, facet będzie miał szanse znaleść sobie pożądną dziewczynę.

Gość qp se rozum
Chyba z Tobą jest coś nie tak xD