Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monster2011

powiem wam jakie ja mialam zycie w tej Polsce to sie opisac nie da

Polecane posty

dwie siostry nie zyja i was niszcza Boże dzieki Ci jak one te Polske niszcza. Nie ma juz zadnej Polski I CHWALA Ci. Nie wiem co to ma byc. Na pewno nie zadne panstwo. Jak to dobrze, ze one tak skonczyly bo po mnie, ale jednak umarly skandalicznie i nie po mnie. Jedyny powod. Do takich GOWIEN Z DUPY pedal niemiecki mnie oddal i zamiast jego wypalic i na potepienie wieczne to matke juz nawet wypalilam - tyle wart kosciol katolicki w Niemczech i powiem wam jak ten Bog wie co robi to sie opisac nie da. A pedalom w Holandii nie dam USA - bo mieli sie dowiedziec, ze matka samobojczyni - byla zakonnica i sie mnie bac i co teraz? I tak maja mowic - matka sie powiesila w Londynie przez rodzina krolewska i ...nie po mnie a tak po mnie bo nie mam meza ani dzieci przez ojca ZERO z kariera. Dzieki matce - ta z gola dupa, ale najwazniejszy ojciec i tyle. Jak to w Polsce bo Polska... tego nie ma. Nie ludzcie sie. Omal przez was nie zwariwoalam , siostry zabily sie... Polska. A jednak racja jest po stronie mojej i mojej matki.... :(

I takie jest zycie jak sie jest dobrym w Polsce i szczerym i uczciwym GOLA DUPA i opinia ostatniego zera. tacy sa Polacy. Inni nie lepsi, ale zawwsze wiecie, a wy? Ostatnie szmaty na swiecie. jedna wiagra, a ten wasz kosciol. Zawsze tak myslalam. Nie sa najgorsi, ale ci w Polsce ...choc w sumie gdzie oni sa lepsi? Na misjach i tyle. A tak? I wiecie - ten kosciol to juz tylko ja ratuje - tym rzymskim rodowodem - pozmienianym , swieta pozmienialam, wszystko - i tak sie to jeszcze kula chwile a dalej - KONIEC SWIATA. tylko to pasuje. I tak zostalam w Polsce nikim - z koscielnym rodowodem. Na szczescie sa USA i nie po mnie. Czemu wzielam pedalom z Holandii USA? ZEBY MNIE TAM NIE ZNALEXLI bo ich sobie nie zycze i tyle. Bo tylko u pedalow zostaje sie bez kasy i mordecow. Jedyne co laski mialy wiedziec o nich to ze matkobojcy i ze na kase uwazac, a one? W DUPE SOBIE DALY WSADZAC NA PRZERWIE i przez to kasy nie ma. W podrozy jakiejs, w knajpie nawet , w hotelu na weekend - W PRACY NA PRZERWIE PEDALOM!!! W takiej firmie pracowalam 3 dni. Dziekuje za uwage :(

Gość kocham kafeterie :***naj
hej bejbe :* masz nowego wpisa na blogu ? bo nie wiem czy zajrzeć...moze powinnas bloga o modzie albo o Alicji pisać . tylko nie o szkole :D

Alicja bachleda miala miec wsadzonego w dupe, ale to nie moja sprawa. Tam bylo cos innego jednak mnie to interesuje. Ja zachod potepilam rok temu. Juz ja wiem jaka jestem. JA ich... wypalilam. Bo czemu mnie nie spalili sie wszyscy dziwia? Taka wiedzma. Bo wypalilam zachod. I tyle. Dlatego sie mnie pozar nie trzymal ale nie tylko dlatego. Jednak teraz to jest juz jeszcze gorzej i tyle. Swiat na szczescie to nie tylko Europa. I za to trzeba codziennie Bogu dziekowac. Ze swiat to nie tylko Europa a zyc niekoniecznie trzeba w Polsce. Wiem - duzo mojej winy, ale mnie poczarowali gdzie jestem - zebym niczego nie osiagnela przez to tez jestem taka szurnieta. I tyle. I nic mi sie nie udalo rzeczywiscie. I tyle :( tacy sa ludzie w Polsce... niestety... :(

Wiecie czemu ona moze byc z POLSKI? Bo kierowca - na pewno. I na pewno nie ma prawo jazdy. Ale temu moze byc, a ona nie rozumie czemu. Takie zycie i tyle. Ja nie jestem po jej stronie. Ja jestem po stronie MOJEJ RODZINY, tej ktora by mnie tak nie urzadzila jak ta i tyle. Ja wiecie zachod z wiary wypalam za I przykazanie - nie mialam tez racji pewnie. W Boga wierza. Za cudzolostwa mialam ich wypalic i ...po mnie. Nie moge przyjechac. Ale ja ich za wiare wypalalam - ze nie wierza w Boga i za to, ze nie prezentuja soba niczego oprocz kupki kasy, zadnej kultury, rozwoju jakiegos - jak Chinole. I temu moge tam wrocic. Moralnosc sprawa otwarta. I tyle :( Ale materializm? To pierwsze przykazanie. To najgorsze. A Polska to jedne GUSLA mi poiwedza bo widac. Tez wiem. No to reszta na jedno wychodzi bo przeciez to Polki maja w tylku kielbase i tyle :(