Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewka23x

co o tym myslicie??pomożcie!

Polecane posty

Gość gruszki to na kompot
Mnie to bardziej pasuje na prezent... dla was.

Gość z okolic ;)
nie podoba mi się... a na żywo to wygląda jeszcze gorzej... a jeśli koniecznie chcesz album to proponuję jakiś tradycyjny w skórzanej oprawie http://allegro.pl/album-na-zdjecia-10x15-500-sztuk-i1677824532.html albo jeśli koniecznie coś z drewnem to te są lepsze: http://allegro.pl/drewniany-album-ze-zdjeciem-klient-aldecor-50-kart-i1675654171.html http://allegro.pl/drewniany-album-na-zdjecia-30-kart-na-prezent-i1675295880.html

Gość z okolic ;)
ale te ostatnie które podałam to widać gołym okiem że nie są z drewna ale ze zwykłej sklejki (tak jak te które Ty podałaś za przykład)... ale wybór należy do Ciebie.

Gość Majka poczekajka
Zupełnie nie w moim guście. Wygląda trochę tandetnie.

ja nie chce zwykłych albumów bo taki dostalio juz od nas tzn swoich dzieci kilka razy raz moja siostra dostala cos podobnego i fajnie to wygladalo sama nie wiem :(

Gość vanillasky..
majka powiedziala to ca ja mialam na mysli, kicz i tyle, nie wiem czemu wszyscy sie tak tymi albumami zachwycaja

Gość Ślub już tuż, tuż...
o rany, ktoś tu się natrętnie reklamuje... na dodatek z byle gównem :D ...i rzeczywiście wygląda jak urna - bardzo taktownie wręczyć to rodzicom :o

Gość Ślub już tuż, tuż...
A tak już bez złośliwości to napiszę, że wszystkie, dosłownie!!! wszystkie drewniane albumy itp. są strasznie niepraktyczne, źle się je przechowuje, i nawet nie chce się w czymś takim później zdjęć oglądać. Miałam i wiem. Niedawno przekleiłam wszystkie zdjęcia do albumu tradycyjnego, bo tego gówna nie chciało się nawet wyciągać :o

Gość z okolic ;)
a myślałaś o koszach ze słodyczami? albo zaproszenie na kolację czy do teatru...jeśli masz więcej pieniędzy to może wyjazd jakiś?

kosz ze slodyczami jakis alkohol bardzo chcialam ale mama mojego narzeczonego ma cukrzyce.Wyjazd odpada mama mojego narzeczonego ledwno chodzi bo miala operacja na lewa noge takze nic z tego moja mama bardzo chciala miec taki album ostanio go nawet ogladala wiec zdecydowalismy sie na takie cos http://allegro.pl/drewniany-album-na-zdjecia-10x15-szkatulka-120-szt-i1664077218.html i dzis moj narzeczony to zamawia,wiec to zadna reklama poprostu allegro ma fajne oferty

Gość to drewniane to wieś
na maksa :o pomyśl trochę racjonalnie... gdzie sobie to rodzice postawią? kurwa ołtarzyk mają zrobić? na tv? na półce? na oknie? szczyt obciachu! my mamy ślub za 2 tygodnie i sami kupiliśmy ozdobne pudełka, a do nich wyczesany alkohol, ramka z naszym zdjęciem (bo starzy to lubią i machają tymi ramkami podczas wesela hehe), a wszystko to zasypane po brzegi ekskluzywnymi cukierkami, zawiążemy ładnie kokardami i będzie :) Jestem pewna, że rodzice się ucieszą, bo mają pamiątkę i coś dla siebie, a nie jakąś nieporęczną urnę :P z którą nie wiadomo co zrobić...

jakbys przeczytala wyzej to slodycze i alkohol rodzicom kupic nie moge moi rodzice maja taka mala bibliteczke na styl kolonialny i maja tam rozne takie rzeczy i mysle ze to napewno im sie spodoba dopiero mi orginalne jest kupowanie kwiato czy slodyczy moja kolezanka ma podoby album i jest bardzo zadowolona z niego mysle ze rodzicow tez ucieszy

Gość I love Nick Cave
to po chuj się pytasz... idiotko! jak lubią taki "styl", to kupuj, dla mnie to wiocha, na dodatek za niemałe pieniądze, że kompletna porażka!

niech wam fotograf zrobi na prezent dla rodziców taki mały albumik z waszymi zdjęciami w dniu ślubu (my tak będziemy mieli) - i jakiś kosz nie koniecznie ze słodyczami możesz do niego włożyć jakieś dobre wino,kawę(tylko nie jakąś zwykłą)czekoladki nie zaszkodzą - jak ona nie może to będzie miała dla gości do tego dodaj jeszcze coś tam od siebie w końcu to Twoi rodzice to wy wiecie co lubią ! mam nadzieję że chociaż trochę ci pomogłam :D