malutka020 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 Witam! Od jakiegoś czasu (tydzień, może ze 2) pobolewają mnie jajniki. Po okresie towarzyszyła temu obfita wydzielina z pochwy z malutkimi grudkami. Teraz już się unormowało. Podczas stosunku "na pieska" partner nie może wejść we mnie do końca, ponieważ ból na to nie pozwala. Mam obawy, że to może ciąża, ale chyba jest to mało prawdopodobne, gdyż biorę proszki antykoncepcyjne, w dodatku przez ostatnie dwa miesiące normalnie miesiączkowałam, a teraz okres będę mieć za 2 tygodnie. Wizytę u ginekologa mam za tydzień a do tego czasu chyba nie wytrzymam ze stresu, czy może to być ciąża. Już sama zaczynam sobie wmawiać [mam nadzieję, że to tylko wmawianie], że nawet powiększył mi się brzuch. Czy prawdopodobnie jest te jakaś infekcja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a skąd mamy to wiedzieć? Napisano Czerwiec 27, 2011 jak grudki to grzybica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CytrynusiA 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 To raczej infekcja. Jak zażywasz skrupulatnie tabletki anty. to nie możesz być w ciąży. Czekaj spokojnie na okres, przecież nic ci sie nie spóźnia. Nie schizuj sie tak. Mozesz mieć jakąś infecje lub zapalenie. Brzuch- wzdęcia. W ciąży brzuch rosnie dopiero ok 4-5 miesiąca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka020 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 Właśnie najgorsze są te schizy. W sumie jestem z chłopakiem od paru ładnych lat, ale to nie zmienia faktu, że jeszcze ja nie jestem gotowa na maleństwo. Dowiem się i upewnię w następnym tygodniu, oby to była tylko infekcja, jeżeli można tutaj użyć słowa "tylko". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CytrynusiA 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 Więc smigaj do lekarza i wszystko sie wyjaśni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka020 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 Dzięki za odpowiedź, chociaż troszkę się uspokoiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach