Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niepytajonia

Wypadają mi włosy z głowy !!!!

Polecane posty

Od 3 miesiacy zaczeły mi wypadać intensywnie włosy z głowy i obecnie teraz nawet za bardzo nie mam co związać bo mi tyle włosów ubyło...A z natury są to cienkie i rzadkie włosy no to jeszcze codziennie przy czeseaniu lub nawet jak reką przejadę to mi wypadają garściami !!! Dzieczyny poradzcie coś? Jakie witaminy kupić na wzmocnienie włosów ?

Gość jasnnneeee
kup sobie witaminy w aptece

Gość zbadaj tarczyce...
tez tak mam ,lekarz dal mi skierowanie na usg bo stwierdzil ze widac golym okiem ze mam powiekszona..

Ja nie mam tarczycy..... myślę ,że to wina nie dożywienia = nie jedzenia! No ale kurde żeby mi tak włosy wypadały z głowy???? W życiu tak nie miałam....teraz to ja mam nie ogonek ale 5 włosów na krzyż...zaraz wyłysieje jak tak dalej bedzie....

Bo piszesz, ze to kwestia niedozywienia. Moze byc to anemia, ja stracilam trzy zeby bo po prostu sie lamaly i wpadaly, z wlosami jest podobnie. Bralam na wlosy tabletki Radical i pomagal.

Ja o zębach to nic nie wspomnę , jak byłam jakis czas temu dentystka powiedziała mi ze mam słabe zeby bo nawet tym dłutem nie musiała pukac bardzo i same mi zęby się kruszą... Ostatnio zytałam ,że jak włosy wypadają to można mieć problemy z jajnikami....?

Gość *liija*
a moze schudlas? wtedy wlosy wypadaja zeby slabe tak jak piszesz,tabletki anty tez daja taki skutek uboczny wiem bo mialam,sproboj pic pokrzywe wzmacnia wlosy i na porost tez dobrze zrobi,no i mozesz tez nia plukac glowe

kupiłam skrzypowite do łykania na włosy.... nie schudłam ale mało jem antykoncepsyjnych tabletek nie biore tak wiec nie wiem...

Witam serdecznie, Dobrym rozwiązaniem mogą okazać się uzupełnienia włosów. Zapraszam wszystkie Panie, które zainteresowane są takim sposobem . Nowe technologie zapewniają bardzo naturalny wygląd, włosy nosi się 24/dobę, można je wysoko upinać, kręcić, czesać w każdą stronę. W razie pytań lub chęci obejrzenia naszych zdjęć i materiałów proszę pisać na adres: sylvie2@onet.eu secrethair4u@onet.eu NR TEL. 663-052-323 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7474 864 POZDRAWIAM ----------------------------------- SECRET HAIR 4 U

Gość Ale pierdoły Ci piszą, musisz
autorko od razu wziąść się za to! Leć do apteki, kup inneov i ampułki vichy dercoss!! wydasz pewnie około 250 zeta ale warto na serio! Mi wypadały i przestały jak taki kompleks zastosowałam! :)