Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romano nie Romano

Wakacyjne znajomości 2011 - kto sie przyłączy?

Polecane posty

Gość Romano nie Romano

Część, po długich przemyśleniach doszłem do wniosku że założę sobie temat... Super pomyślałem i zaraz zabrałem się do tej wyczerpującej pracy... Witam wszystkich! Moim ulubionym przedstawicielem fauny jest ptak, natomiast flory rosiczka(rano jest taka delikatna). Uwielbiam arbuzy. Jestem osobą podatną na nowe znajomości i nielubię błędów ortograficznych. Mieszkam w małej wsi , koło jeziora otoczonego lasem do którego chcę się wybrać na doznania w przyrodzie Zainteresowania: Spacery po lesie. Oglądanie żubrów. Zabawa z przyjaciółmi. Prowadzę zielnik. Kto sie przyłączy? Pozdrawiam

Gość Romano nie Romano
a co to za róznica, przecież wszyscy rozumiejąaą

pewnie za 5 dni bedzie ten wątekson miał 2483 stron i bedą kwekać jakieś nudziary :o ja się przyłącze pod warunkiem, że będzie fun p.s jestem niekomunikatywnym prawiczkiem , bardzo inteligentnym, dowcipnym i przystojnym , lubie jazde na rowerze i rozmawiam z szyszkami

Gość Romano nie Romano
Dziekuję - bałem się odrzucenia. A mam naprawdę wielę do zaoferowania. Co powiecie na rajd po rezerwacie przyrody?

Gość Romano nie Romano
a tam taki jeden błędzik dodaje czasem pikanterii sprawie.

Gość Romano nie Romano
Dziś mój sąsiad kupił sobie samochód nawet ładny, z tych nowszych, sporo czasu zajeło mi wysledzienie co za model, rocznik ... gdy okazało się, że jednak nieco starszy od mojego, to odetchnełem z ulgąą.

jestem tak napalony widocznie, że nie zauważyłem... możemy iść do rezerwatu , ale czy nie pokąsają nas kleszcze? masz kompas?

Gość Romano nie Romano
mam busolę, może być?

Gość Romano nie Romano
statystycznie niepoprawna =>> nikt Cie tu pod pistoletem nie przetrzymuję.