Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sook

mąż zarządał rozwodu

Polecane posty

Gość sook

Dokładnie w walentynki tego roku mąż powiedział że nasze małżeństwo nie ma sensu że chce się rozwieść, ponieważ mieszkaliśmy za granicą po dwóch miesiącach rozmów i prób postanowilam wrócić do polski. teraz jestem juz w kraju od trzech miesięcy i właśnie się dowiedzialam że od miesiąca on ma kogoś.

Gość jolie fille
a dlaczego wrocilas? niech spada na bambus slimak.. on juz moze tam mial od jakiegos czasu i dlatego wam sie nie ukladalo.. ;//

Gość sook
to nie tak od trzech lat mieszkalismy zagranica on pracowal ja wychowywałam dziecko jak w kazdym związku raz było lepiej raz gorzej aż do walentenek po rozmowie z nim kiedy stwiedził że nie ma co ratować że mnie nie kocha tak jak powinno sie kochać żonę zgodzilam się na rozwód ze względu na napiętą sytuację postanowilamwyjechac jak najszybciej pożegnaliśmy się w zgodzi i dość dobrych jak na zaistaniałą sytuacje stosunkach, az dowiedziałam się że w niespełna dwa miesiące po moim wyjeździe on juz ma nowa oficjalną coś tam zaznacze ze byliśmy razem dwanaście lat nie potrafie poradzić sobie z tym że trzy miesiące temy straciłam męża a teraz przyjaciela

Gość robi się przykro
pożegnaliście się w zgodzie i bądźcie w niej nadal a jego paniami nie interesuj się

Gość Niech idzie w swoją
stronę,co ma być to będzie.

Gość sook
ok niech idzie i jego babami nie mam zamiaru sie przejmować ale nie dopuszcze do tego zeby miala jakikolwiek kontakt z moim dzieckiem do szalu mnie doprowadza sama myś o tym ze ona teraz choć dziecko jest ze mna może wchodzić do pokoju który kiedys należał do mojego dziecka na mył o tym dostałam szału i zareagowałam gorzej niz na wiadomość że się z kims spotyka