Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa przyszła mama

jestem w 7 miesiącu ciązy i nie umiem się tym cieszyc

Polecane posty

chciałabym chcieć tego dziecka, ale ciągle łapię się na myślach po co mi ono....najbardziej pogrąża mnie widok męża, który też nie jest zachwycony perspektywą bobasa w domu co mam zrobic zeby zacząc myslec pozytywnie, boję się że nie będę potrafiła pokochac tego dziecka

Gość Kaśka-Baśka
A wcześniej chciałaś mieć dziecko?Cieszyłaś się jak zaszłaś w ciążę?Może po prostu boisz się że nie dasz sobie rady że wszystko się zmieni.

Gość abc12387
Hmmm a gdzies jest napisane ze trzeba skakac pod sufit ze szczescie, ze sie bedzie mialo dziecko? Najwazniejsze zeby rozumiec sytuacje i byc odpowiedzialnym, przygotowac sie do pojawienia sie dziecka w domu. Urodzisz to juz nie bedzie czasu na myslenie o tym po co mi maluch :) bedzie dobrze, urodzi się i razem z mezem poczujecie sie rodzicami. Ta mala istota ma tylko Was i bardzo na Was liczy. Sprobujcie znalezc dobre strony bycia rodzicem, moze wspolne planowanie/marzenia pomoga Wam spojrzec na to z jasnej strony? Kupujesz juz jakies rzeczy, łóżeczko, ubrania itp? To wielu rodzicow rozczula.. A poza tym dajcie sobie czas, spokojnie.

nie chciałam mieć dzieci, to była głupia wpadka, bo po 5 latach brania tabletech anty musiałam sobie zrobic przerwe no i okres mi się rozregulował, a z przyzwyczajenia raz zapomnielismy o gumce nie czuję się gotowa na macierzynstwo, chciałam usunąć ale sumienie mi nie pozwoliło, kochamy się z mężem i bałam się że jak usunę będziemy żałować miałam nadzieję że z czasem pokocham swój rosnący brzuch i mąż też...a tymczasem on unika tematów o dziecku i nie chce patrzec na brzuch, a ja czuję się dobrze tylko wtedy jak nie pamiętam o ciązy

Gość mamamam26
może oddajcie do adopcji?

tylko współczuc ci można - jak masz wyzuty ze tak myślisz zmien myslenie albo idz do psychologa pogadac....

Gość stoperanka
ja tez jestem w 7 miesiacu ale dziecka nie moge sie doczekaac podobno obawy sa normalne. a masz obawy bo sie boisz

Gość gość
Może teraz tak jest ale kiedy urodzisz dziecko zobaczysz jak wiele dla ciebie znaczy :) Tego Ci życzę z całego serca :) Dla mnie synek był od początku moją miłością ale kiedy się urodził ta miłość zwiększyła się wielokrotnie :)