Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kałamarnica82

Czy istnieje ryzyko przecięcia dziecka podczas cesarki?

Polecane posty

Gość kałamarnica82

Przecież rozcina się mięsień macicy, czy skalpel nie dotknie dziecka? Jest ryzyko mechanicznego uszkodzenia?

Gość zależy w jakim stopniu
ale u mnie w rodzinie podczas cesarskiego cięcia lekarz zrobił dziecku niewielkie nacięcie na główce. Było raczej powierzchowne ale jak widać zdarzyło się.

Gość kałamarnica82
nie na miejscu pytanie? Tylko ja się martwię? :(

Slyszałam ze byl prypadek iz lekarz byl pijany i podczas cc przeciol dziecku dlikatnie policzek . sprawa trafila do sadu

Gość kałamarnica82
Dzięki za odpowiedzi, mam nadzieję, że takie przypadki zdarzają się bardzo bardzo rzadko.

jesli dobrze pamietam to jakas pani doktor (chyba po %%%) naciela dziecku policzek w ubieglym roku. U mnie kaurat lekarze byli wspaniali przy 2 cc i wszystko przebieglo bez komplikacji

Gość brakmi słów
W Tarnowskich Górach pijana lekarka nacięła dziecku policzek, rodzice nie zauważyli, dopiero inny lekarz zwrócił uwagę.

Kochane pani doktor która faktycznie przeciela dziecku policzek prowadzila moja ciaze i chodzilam do niej 5 lat to co mowili w tv bylo ostro naciagniete ale fakt byla pod wplywem tyle tylko ze w tym dniu nie pracowala miala urlop i miala prawo sie czegos napic tak jak inni ludzie przyjechala do szpitala na blagania ciuęzarnej i jej bład ze dala sie namówic i dziadzius dziecka zglosil ja na policje

Gość pani doktor moze byc i
najlepsza na swiecie, ale po procentach nie miala prawa dotknąć pacjentki, chocby ta na kolanach prosiła i błagała. az dziw ze sie dała wrobic.

Gość taaaaaaa akurat wierzcie w tak
przy cesarce nie rozcina sie miesni ale jes sie odsuwa placami. pOlecam dobra ksiazke medyczna zamiast gadac glupoty!