Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawid1922

pomocy

Polecane posty

Gość Dawid1922

Witam, mam taki problem, ostatnio straciłem zęba, jedynke z przodu, chcil bym sie zapytac ile by kosztowalo wstawienie implantu tej jedynki, albo co mi najlepiej poradzacie, wiadomo nie za ogromną sumę, z góre dzieki za odp

Gość flejka 258963
od 500zł za chłam, który bedzie się wyrózniał do 4 tys za swietnie wygladający implant

Gość Dawid1922
Chłam można bylo by cos wiecej powiedzieco tym?

Ta, szkoda, że nie 10 tysięcy. Widziałam zęby za 350 zł, nigdy bym nie powiedziała, że są sztuczne, chłopak ma je już jakieś 6 lat i nigdy nie miał z nimi żadnego problemu.

Gość Dawid1922
No ok dajmy juz te 500zł,ale jak to jest sam ząb czy razem juz z wstawieniem, zęba trzeba u dentysty zamawiac czy jak? sorki ze takpytam ale nic o tym nie wiem, pierwszy raz mam takie cos.

Tyle płacisz za całość, tylko najpierw na pewno będziesz musiał zrobić prześwietlenie i dopiero z tym do dentysty. A tam za jednym zamachem zrobi Ci wszystkie zabiegi (dobierze odpowiednią formę do Twoich zębów, wkręci, dopasuje, ustawi), których trochę jakby nie patrzeć jest, bo ząb nie może Cię uwierać, nie może być za ciasno między innymi itp.

Gość Dawid1922
Okik teraz ostatnie pytanko jeszcze, przeswietlenie gdzie i czego dokladnie;p i juz dzieki wielkie dla ciebie;)

No gdzie to nie wiem, bo nie wiem gdzie masz jakiś szpital czy prywatny gabinet RTG. A prześwietlenie szczęki. Jest niezbędne, bo na jego podstawie dentysta wkręci Ci implant (musi wiedzieć, gdzie jest pozostałość korzenia po Twoim prawdziwym zębie).

Gość ddddddddddddddddddddddd
a masz korzeń od tego zęba bo jak nie to pozostaje tylko strasznie drogi impant albo mostek

Gość Dawid1922
Nie mam korzenia, mostek? można to jakos opisac? i cena i jeszcze raz cena;/

no a licówka?w sumie się nie znam ale jeżeli coś tam z tego zęba zostało to nawet lepiej, bo Oni i tak zawsze piłują..

Gość Dawid1922
Ok prrzesądzone, zrobie narazie mostek, place 1000zł a za jakis czas pomysle nad czyms lepszym, dzieki wielkie pOzDRAwiam