Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gab

Czy nie za duzo zaplacilam u fryzjera?

Polecane posty

Gość gab

Wyszlo 70zł za podciecie i przezedzenie wlosow, bo mam/mialam bardzo grube, i wyprostowanie prostownica?

Gość pikachu\\
Duzo :)🖐️

Gość kurczakowaa
Moim zdaniem sporo. Ja za zwykłe podcięcie, wycieniowanie i wystylizowanie włosów (bez robienia fryzury) płacę ok. 30 zł.

Gość desperada32
50 to normlka jak u mnie plus 10zl za prsotowanie.

Gość zależy gdzie mieszkasz
u mnie w mieście to normalna cena, niestety

Gość kurczakowaa
ja mieszkam w największym mieście w Polsce i płacę 30 zł. W normalnym salonie i zawsze jestem zadowolona. :)

Gość gab
aha czyli wszedzie innaczej, ale wydaje mi sie ze to jednak za duzo, i jeszcze tak sie krzywo usmiechnela jak jej forse dawalam:(

Gość gab
no wlasnie ja tez tyle placilam zawsze 30, 40 zl, ale to w innych salonach, jak mialam farbowanie to wychodzilo gora 60zl

Gość ja w sobotę za uczesannie
łącznie godzina roboty zapłaciłam 80 zł

Gość kurczakowaa
Wiesz, czasem fryzjer "wyczuje" klienta- jak widzi, że jestes zielona, to weźmie najwięcej ile się da. To tak jak z informatykami- jak zepsuje Ci się coś w komputerze i pokażesz po sobie, że nie masz pojęcia w tym temacie, to wmówi Ci, że jakaś pierdoła jest wielkim, ciężkim wirusem i skasuje kilka razy więcej niz powinien.

Gość kurczakowaa
Nie no, za farbowanie to ja płacę ok. 200 zł.

jestem fryzjerka i moim zdaniem to duzo ale w salonach tak kosztuje strz. 30 zl prostowanie tez kolo 20-40zl mycie suszenie... Ale to i tak duzo u nas zawsze sa pakiety jezeli babeczka robi wiecej to np nie liczymy prostowania ani mycia zalezy co robi... najwazniejsze jest czy jestes zadowolona

Gość zależy gdzie mieszkasz
kurczakowa-serio? i to normalna cena, czy wynalazłaś jakieś niesamowite miejsce?

Gość Parasolk parasooolki
Zalezy gdzie się tnie. Ja obok siebie płacę 25-35zł za ścinanie, ale w centrum handlowym mycie+strzyżenie kosztuje od 90zł w górę [w zależności od długości włosów]. Prosiłabym o polecnie w W-wie fryzjera, który farbuje za 60zł - mam krótkie włosy, ale najtaniej znalazłam za 160zł farbowanie :)

Gość weq
skąd wy bierzecie takich tanich fryzjerów? ja ostatnio płaciłam za farbę (jeden kolor) i strzyżenie 150 zł (małe miasto), w większych takie ceny były już kilka lat temu.

Gość gab
Mozliwe, po mnie odrazu widac ze jestem raczej spokojna i malo konfliktowa, pewnie wiedziala ze jakby co nie bede sie wykłocac:) no coz, ale klientke stracila przez swoja zachlannosc, juz wiecej tam nie pojde

Gość kurczakowaa
Normalny salon, nie jakiś luksusowy, ani też żadna rudera ;) Ja zawsze umawiając się na wizytę od razu pytam ile mnie wszystko wyniesie. Po fakcie to mogą krzyknąć każdą cenę bo i tak musisz zapłacić :)

Gość to zależy od fyrzjera
Jak się idzie do byle jakiego to się płaci mało. Ja za podcinanie bez modelowania i czegokolwiek płacę średnio 45 zł, ale od lat chodzę do tego samego salonu do tej samej fryzjerki, która zna moje włosy i ma do nich taką rękę, że same się po strzyżeniu układają, bez żadnych modelowań. Jest genialna po prostu.

Zależy od fryzjera. U osiedlowej Pani Krysi zapłaciłabyś 20zł za fryzurkę "na jedno kopyto" jak połowa miasta ;) U fryzjerki która wie co robi i dobiera fryzurę patrząc na klientkę i na jej włosy to normalna cena