Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkaniewiadoma ze mnie jest

NIE chce miec faceta! czy ktoras tez tak ma?

Polecane posty

hmm...i jak tu ladnie wybrnac:P:D dorosla kobieta umie sobie z takimi problemami radzic:P:D

uzyj swojej wyobrazni:)

Oj tam nie chcesz, nie chcesz... Być może masz tak jak ja... Jestem zmęczona i zniechęcona dzięki moim doświadczeniom... jakoś straciłam póki co wiarę w człowieka... Ale gdybym poznała kogoś wartościowego to czemu nie? Problemem "jedynie" jest ponowne otwarcie się i danie choćby kredytu zaufania...

mozliwe nie wiem ale nie chce poki co sie przekonywac

tez tak myslalam:p bo dlugo nie pdpisywales:P:D ale lepiej juz?:)

odpisywales, mialo byc oczywiscie

Teraz jest masakrycznie niedobrze ... bo taki to przepiekny widok ... a on tkwi tylko w mojej wyobrazni ... ja chcialbym go w galkach ocznych ;) A Tobie lepiej, czy gorzej, po tym jak zaspokoisz swoja potrzebe? - w ten sposob.

lepiej , a jak niby ?:O

@ wielka - bo pozniej mozesz przeciez sobie zaczac myslec ... "eh, znowu w ten sposob, a ja bym chciala, zeby jakis przystojny i zadbany facet polizal mnie tam swoim jezykiem" ... czy cos w tym stylu. O wlasnie, a o czym myslisz po?

Gość gdybys miala 38 lat to
byloby to nienormlane. ale w wieku 28 lat to raczej rzadkie, ale nie nienormaln.e

o niczym, wracam do czynnosci codziennych:P nie mysle nigdy co by bylo gdyby... jest jak jest i to mi odpowiada...:)

Gość tytytydfdfdfd
ja mam 27 lat i tez mi facet niepotrzebny. chlopaka mam ale to zwiazek na odleglosc, rzadko sie widzimy, wiec czuje sie tak jakbym wlasciwie byla sama. jak nic ztego nie wyjdzie to juz sobie nikogo szukac nie bede bo dobrze mi samej, nie chce miec dzieci, nie cche gotowac, kopulowanie tez nie ma dla mnie znaczenia. moge zyc bez tego.

Gość coraz głupsze te ludzie
Demorai jesteś popierdolony :O

tytytydfdfdfd no wlasnie, nie jest to niezbedne do zycia jak powietrze mozna sie obejsc

Gość tytytydfdfdfd
aha i smiac mi sie chce z dziwek, ktore się żalą ze pieprzenia im brakuje, w zyciu tego nie zrozumiem. dla mnie najwazniejszy jest związek, uczucia, milosc, a nie ruchanie, to przychodzi potem i tyle, nie rozumiem jak mozna rozpaczac z powodu braku tego. kobiety strasznie sie zeszmacily po prostu. są takie jak faceci, na wszytko patrza przez pryzmat d.upy

Gość coraz głupsze te ludzie
również 🖐️

Gość tytytydfdfdfd
mam chlopaka ale nie sypiamy ze soba, bo budujemy związek na przyjaźni i uczuciach, a nie na łózku. mimo ze dzialamy na siebie bardzo, ale panujemy nad tym i tyle. wiec moglabym z nim sypiac ale tego nie robie bo szanuje sie, poza tym sex jest strasznie przereklamowany, ruchy frykcyjne dupą, nawet zwierzeta potrafia tak robic. zadna filozofia. zawsze uwazam, ze to nic wielkiego pieprzyc sie z kim popadnie, jak czlowiek potrafi nad tym zapanowac to wtedy jest prawdziwym czlowiekiem, a nie takim zwierzatkiem.

Gość superbitch
a ja nie moge zrozumiec frajerek co pragna byc darmowymi dziwkami, kucharkami, sprzataczkami i glodzą sie zeby je jakis oblesny facet chcial :D a i tak predzej czy pozniej je zdradzi chocby z tego starania sie zesraly :o kobieta powinna zyc dla siebie i swoich pasji. zwiazki to porazka totalna :o 🖐️

Gość też to przerabiałam
superbitch ,a jak masz kochanka to on nie ma ciebie za głupią dziwkę ? :O

kobieta powinna zyc dla siebie i swoich pasji. dokladnie, a takich jest 0,01% bo zyja dla faceta a jak go nie maja to swiat im sie wali...:O

Gość współczuję ci dziewczynko..
nie ściemniaj, kobieta bez faceta nie czuje się kobietą po prostu ..

jakos nie mam z tym problemu czuje sie kobieta i facet nie jest mi potrzebny aby to wiedziec i czuc:P

@ tez to ... jak ma kochanka ... to zaspokaja takze swoje potrzebe seksu, wiec ona tez go moze miec za glupiego ... (brak mi slowa).

Gość współczuję ci dziewczynko..
jaasne 🖐️

Gość też to przerabiałam
Demorai- no jasne ,że może go za takiego mieć.. w końcu w czym jest niby "lepszy" od niej? Tylko ,że głupio tak trochę..

Gość superbitch
jak mam kochanka to ma mi postawic obiad kino i kolacje, dac zajebisty sex, a wczesnie rano spieprzac z mojego lozka. takie mam zasady i jestem przez facetow szanowana. ;) w zadna milosc nie wierze. 🖐️

ja tez juz nie w namietnosc, pozadanie , zauroczenie tak ale milosc do smierci na dobre i zle nie istnieje:o

@ tez to - e-tam, potrzeba ... potrzeba ... trzeba ja zaspokoic, bo inaczej nie przestanie o sobie dawac ;) Nie zawsze jest tak, ze znajdujesz kogos, kto Tobie odpowiada ... a jak ktos lekka reka (bez skojarzen) podchodzi do zycia ... to przeciez moze miec troche zabawy. A kochanek / kochanka to nie ma byc pierwsza lepsza osoba z ulicy, dla mnie musi to byc ktos z kim da sie pogadac (erotycznie) i niezle pobaraszkowac ;)

Gość też to przerabiałam
no,ale nie obchodzi cię co o tobie myśli ?