Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka do odstrzału

Nic mnie dobrego już w życiu nie spotka...

Polecane posty

... niedługo stuknie mi 30 lat. Jak dotąd nie miałam nikogo, żadnego chłopaka, faceta, nikt nigdy nie był mną zainteresowany jako kobietą. Powód - wiadomo, jestem brzydka. Ale nie tak jak większość zaniedbanych, zakompleksionych dziewczyn. Ze mną nic się nie da zrobić, a jeśli już, to wymagałoby to mnóstwa pieniędzy, których nie mam. Jest mi strasznie smutno, że nikt nigdy nie powie mi "kocham Cię", że nie będę miała rodziny, dziecka :( Tak tylko chciałam się wyżalić, bo nawet nie mam komu o tym napisać. Możecie po mnie pojechać, wszystko mi jedno. To i tak nic w porównaniu z tym co przeszłam od ludzi z realu :(

Gość BrylanyZłoto
Też jestem brzydka. Wyślesz mi swoją fotkę do oceny?

Chyba żartujesz. Nie potrzebuję Twojej oceny.

Gość BrylanyZłoto
Może nie jesteś taka brzydka.

Agniecho chyba w Domu Starców spotkam tę miłość, bo wtedy już nikt nie patrzy na wygląd :)

Gość MrugamLewymOkiem
Z takim podejściem taki właśnie los cię czeka.

Gość mnie też nic ale nic
dobrego w zyciu nie czeka

Nie, MrugamLewymOkiem, mylisz się wiele razy próbowałam, starałam się ale zawsze spotykało mnie odrzucenie, porażka Po którymś tam razie człowiek się załamuje, zniechęca, boi się kolejnego odrzucenia. To nie takie łatwe, kiedy przegrywasz z kobietami ładniejszymi, lepszymi od siebie wciąż i wciąż.

Gość szukam ósmej pracy
znalam jedno malzenstwo -wroc 2-gdzie kobieta miala rozbieznego zeza w jednym oku. Jedna ma meza prawnika i 2dzieci a druga ma meza wykladowce obcokrajowca (ona tez nie jest Polka) i tez 2 dzieci juz nastoletnich. No. To tyle. Spotkanie milosci nie zalezy od stopnia brzydkosci :) Ja jestem ze swojego wygladu zadowolona a tez nikogo nie mam i ndy nie miala normalnego faceta

Ja ostatnio tyle poczwar widze z mezami i dziecmi na spacerkach, ze Ty Autorko przy nich z pewnoscia wygladalabys jak ksiezniczka..

Sponsorze, nie jestem gruba i wyglądam młodziej niż na swój wiek. Mam brzydką twarz i już. Ja wiem, że wiele brzydkich kobiet ma rodzinę, męża, dzieci. Wiem to. Może to zależy od charakteru, nastawienia, charyzmy? Ja niestety już się poddałam i nie wierzę, że ktoś kiedyś coś. Bo nikt dotąd nigdy nic. Po prostu.

Gość ytytytytyt
brzydka do odstrzału - głupoty gadasz i tyle. obniż trochę wymagania a na pewno jakiś koleś ci się trafi. a jak mimo bycia brzydką oczekujesz cudów-wianków to przywal baranka w ścianę, może coś pomoże

Chyba przywalę tego baranka :) i wyobraź sobie ja nie przebieram w facetach, bo nie mam w kim przebierać. Czytaj ze zrozumieniem