Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalallala

jak to jest??

Polecane posty

Gość lalalalallala

właśnie skończylam gimnazjum , idę do liceum. wiem , że już tutaj będzie zupełnie inaczej niż we wczesniejszej szkole. chciałabym potem zostać np.lekarzem i jak to jest na studiach?? co się robi? tylko nie piszcie że uczy się, bo to wiem ; p chodzi mi o to jak to jest?? jak jest na początku , gdy idzie się na studia?? jak jest na tych uniwerytetach??itp. chcialabym wiedzieć jak najwięcej

Gość zanim skonczysz liceum
to ci sie swiatopogląd zmieni 10 razy :D

Gość lalalalallala
hahaha xd tak, tak ; D już się nie mogę tego doczekać ; p

Gość lalalalallala
może i się zmieni...ale ja tak od zawsze myślę, chcę pracować w szpitalu ; D jak mam i babcia ; ] , no cóż tutaj się chyba niczego od was nie dowiem

Gość tak samo jak w szkole
siedzisz na zajęciach (lekcjach) - tylko przeważnie trwają dłużej niż 45 min, np 1,5 godz, przeważnie bez przerwy. Masz wykłady - kiedy wykładowca (nauczyciel) głównie opowiada, rzadko to się odbywa na zasadzie dialogu - ale też i robisz notatki. Oprócz wykładów są ćwiczenia - czyli zajęcia, w których aktywnie się uczestniczy, np. ma się coś zadane do przygotowania, robi prezentacje, przygotowuje referaty, pisze kolokwia (klasówki), czy wejściówki (kartkówki). Po semestrze zdaje się ze wszystkiego egzamin - pisemny lub ustny. I tyle :-)

Gość zanim skonczysz liceum
zanim skonczysz medycyne to pani kopacz doprowadzi polska sluzbe zdrowia do ery eteru i trapanacji wiertarka z zestawu malego majsterkowicza

Gość lalalalallala
o jej o że piszę : ;D

Gość lalalalallala
przepraszam za ten wcześniejszy post..połowa się skasowala. dziękuję za to co napisaliście już ; )