Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lights on

Co myślicie o .... - DYLEMAT..

Polecane posty

Gość lights on

tym jak dziewczyna kręci z dwoma chłopakami naraz? a robi to tylko z tego względu,ze nie moze sie zdecydowac,poniewaz jeden ma coś co drugi nie ma i odwrotnie?jeden chłopak ja totalnie przyciaga,ma charakter,który chwali u chłopaków,przebojowy,super figura,wysoki wysportowany,ale niezdecydowany,poniewaz jest po długim zwiazku i nie moze przełamac pewnej bariery,ale bardzo chce byc z ta dziewczyna, a drugi za to opiekuńczy,troskliwy,zabawny,przystojny,cały czas ta dziewczyne rozpieszcza,prawie ideał.. ale niski, mniejszy od niej o 5 cm.... i tu jest własnie ten dylemat

Gość co myslisz o facecie
kreci z dwiema, jedna na miasto druga do dymania :D taki dylemat :P

Gość lights on
no własnie coś ala Twój przykład..i z jednym i zdrugim nie chce sie pożegnac..

Gość co myslisz o facecie
powiedz do obu "zostanmy przyjaciolmi" :D

Gość lights on
hehe, nie ma takiej opcji..

Gość fgfgghgh
ja krecilam z trzema na raz, ale oczywiscie bez ruchania. w koncu mnie to zmeczylo strasznie i wybralam jednego, a pozostali to koledzy. i nie spotykam sie juz z nimi, bo po co.

Kręciłam kiedyś z zajebistym kolesiem, ale niezdecydowanym... Z perspektywy czasu wiem, że nie wyszło mi to na dobre...

nie wiem co w 'kręceniu' jest złe, jeśli jesteś lub myślisz że jesteś osobą wolną, masz prawo do spotykania z iloma chcesz, wybór partnera to nie prosta rzecz, więc całuj tych żab tyle, żeby w końcu jedna zamieniła się w księcia

Gość lights on
no tak..tylko,że ten przebojowy jak by sie o tym dowiedział,to by sie obraził i nie odzywałby sie do mnie,po czym by mnie pewnie nazwał dziwka,ale lubie u niego tą stanowczosc:) a ten drugi mi już kiedys powiedział,ze jak bym cos takiego zrobiła to by mi nigdy tego nie wybaczył,bo nie ma dla niego nic gorszego jak zdrada.. a oni chodza do jednej szkoły technikalnej i boje sie ze kiedys sie dowiedza co nie co..narazie sa wakacje to jest luz,bo napewno nie utrzymuja ze soba kontaktów,ale w roku szkolnym bedzie ciezko..

Gość lights on
co masz na myśli? cos sugerujesz pijany"kjójićku?

że nie jesteś dojrzała, twoi chłopcy zresztą też. boisz się co oni powiedzą/pomyślą, czy też ich reakcji, a tu chodzi o ciebie, bo ten wybór ma być najlepszy dla ciebie, nie sugeruj się ich zachowaniami, jeśli nie odpowiada to pożegnaj się, wiesz tu chodzi o wyrozumiałość, bo każdy ma prawo do jak najlepszego wyboru, zwłaszcza jeśli chodzi o wybór partnera

Gość lights on
może i jestem niedojrzała,bo mam zaledwie 17 lat i chłopaki tez maja po 17 lat,wiec mamy prawo do niedojrzałości nie sadzisz? wiem,ze powinnam sie kierowac tym co jest dla mnie najlepsze,ale sama wiem jak to jest,gdy chlopak mota z Toba a póxniej sie dowiadujesz ze miał dwie jeszcze na boku..wiem jak to boli i poprostu nie chciałabym któregos zranic,bo obydwaj sa naprawde wporzadku..mam nadzijee ze wiesz o co chodzi..

Gość jestes coollllll
POSZUKAJ SOBIE TRZECIEGO KUREWKO; I BEDZIE PO KLOPOCIE

Gość lights on
To Ku*wa chodz !