Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elomen

Szczytowalem w dziewczynie ale gumka nie pękła. Jest ryzyko ze zajdzie w ciąże?

Polecane posty

Gość elomen

Witam. Nie dawno temu kochałem sie z dziewczyna. Mamy po 19 lat. Nie zdarzylem wyjsc i szczytowalem w niej ale gumka nie pekla. Dziewczyna nie zazywa zadnych srodkow antykoncepcyjnych. Jest ryzyko ze zajdzie w ciaze? Prosze o rozsadne odpowiedzi bo jestem zaklopotany.

Gość to już się nie kłopocz
Nawet w ulotce od prezerwatyw jest napisane, że mogą wystąpić w nich mikropory, dlatego należy wycofać się przed wytryskiem. Myślisz, że piszą to tak sobie????

Gość elomen
a jak wielkie? to bylo 4 dzień okresu. Nie wiem to sa plodne czy nie plodne dni?

Gość szpindlerowy
Spoko, jeżeli nic nie pękło to nic z tego nie będzie

Gość elomen
chociaz jeden który mnie pocieszyl :) a powiedzcie mi jak to jest z tymi plodnymi i nie pldnymi dniami? bo szukalem na ten temat i nie moge tego zrozumiec. Wytłumaczy mi to ktos? prosze :)

każda kobita ma zazwyczaj od 5-7 dni płodnych występujących raz w cyklu (czyli od miesiaczki do miesiączki) zazwyczaj wypadają tak w połowie czyli jak cykl ma 30 dni to między 12-18 są dni płodne (ale nie muszą bo czasem są wcześniej czasem później-zależy od organizmu kobiety, od regularnych miesiączek itp itd). Mniej więcej juz wiesz?

Jeśli guma nie pękła ani się nie zsunęła, to pomimo wytrysku wewnątrz partnerki, jest minimalne ryzyko ciąży:)

mnie kiedyś gin powiedział,że aby miec pewność że prezerwatywa nas zabezpieczy, po jej zdjęciu trzeba nalac trochę wody- jesli nie przecieka, nie będzie berbecia:)

Gość poważnie pisze o tym
wyjęciu przed końcem ? Bo ja jakoś nie doczytyałam ...