Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarrrrrrrram.

rolki czy rower?doradzcie

Polecane posty

Gość klarrrrrrrram.

co lepsze na odchudzanie? wg was zamierzam schudnąć parę kg i zacząć prowadzić aktywny tryb życia. chciałabym zrzucić tzw oponkę i trochę wysmuklić uda. co będzie lepsze rower czy rolki?

Gość klarrrrrrrram.
upup

Gość sssdar
zdecydowanie rower

Gość sssdar
rower wzmacnia wszystkie partie ciala,szybciej wyszczupla

Gość agamemnon- pewno mogłoby
być, gdyby autorka dysponowała i tym i tym albo miała wystarczająco dużo kasy ja też właśnie wybieram między rolkami i rowerem, bo na to i na to mnie nie stać, żeby kupić 'jednocześnie' :) aaa- wybrałam rolki ;-)

Gość klarrrrrrrram.
no niestety nie może być bo bym musiała kupić 2 rzeczy a stać mnie na jedną dlatego pytam co lepiej kupić rolki czy rower?co lepsze?

Gość Ups..........
Rower chyba będzie lepszy, rower możesz wykorzystać np. do robienia zakupów ja tak robię jeżdżę codziennie do pracy , po zakupy na działkę autobusem jeżdżę tylko jak pada deszcz.

Rower jest uniwersalny,posłuży Ci latami, nie nudzi się. Rolki byś rzuciła w kąt po pewnym czasie. Zainwestuj w dobry rower i rób kilka razy w tygodniu przejażdżki 10-20km:)

Gość free.wrangler
Rower!! :) Nie wiem czy są jakieś statystyki dotyczące specyfiki odchudzania na rowerze, ale na pewno rower w tym pomaga. Wzmacnia mięśnie łydek ud i pośladków a także pomaga spalać tłuszcz i pozbywać się jakże niechcianego cellulitu - wszak niektórzy chadzają na spinning i płacą za to grube pieniądze.. Polecam odwiedzić sklep www.grawitacyjny.pl zakupić niezbędne akcesoria i do dzieła...zamiast autkiem do pracy polecam przesiąść się na rower :)

Gość MarzenkaJak
Jak dla mnie rolki !! W 2 miesiące zrzuciłam 20 kg !! I to nie jest żart. Do tego jakieś wspomagacze np. Raspberry Bio 5 i działamy :) Wystarczy 30 minut codziennie i jesteśmy szczupłe jak nigdy.

Gość gość
W wakacje kupiłam sobie nowy rower (w sklepie internetowym www.rowermot.pl - polecam jakbyś ktoś szukał dobrego sklepu) i codziennie jeździłam na nim. Schudłam znacznie i do tego poprawiła się moja kondycja