Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fulinka!

pytanie do mam!

Polecane posty

Gość fulinka!

wybieramy sie niedługo z 2,5letnim dzieckiem w długa podróż będziemy jechać cały dzień, noc i dzień mam pytanie do mam co naszykować do jedzenia dziecku tak żeby się nie zepsuło a mogło zjeść w ciągu dnia bo nie chcę po drodze zatrzymywać się w jakiś restauracjach bo nigdy nie wiadomo co tam dają

jeśli masz termos,możesz wziąć zupę wlasnej roboty.Ew. jesli dziecko zje jeszcze danie ze słoika to można na szybko gdzies podgrzać (zazwyczaj w kazdej restauracji Ci pomogą).

Gość fulinka!
dzieki ze słoika to mi nie zje ale z tym termosem to dobry pomysl

Gość fulinka!
podszywa dziekuje

zupka w termosie dobry pomysl, owoce , deserki , soczki, my podrozowalismy jak mlodszy synek mial rok wiec zupki i deserki mielismy gotowe .,

To juz lepiej w restauracji sie zatrzymac niz jesc zupe po calym dniy kiszenia w termosie. Przeciez ona juz nie bedzie dobra. Suchy prowiant+obiad po drodze

gryzzelda-bez prezesady, zupa po całym dniu w termosie będzie ok. Jeśli ktoś lubi jeść w barach typu "Sarenka" lub "Kąsek" przy drodze, niech je. Autorka nie ma do nich zaufania.

Gość fulinka!
dzięki wszystkim!

Gość fulinka!
mamy lodówkę przenośną z wkładami to ewentualnie mogę wlać zupe do słoika i pozniej ja gdzies w restauracji podgrzac no nic jakos musimy dac rade

o, lodowke jak najbardziej popieram :) ale nie wierze aby w ciagu wielogodzinnej jazdy nie dalo sie gdzies przy drodze porzadnie zjesc ;) szerokosci zycze, autroko :)

Gość fulinka!
moze i jest gdzie zjesc tylko wiesz boje sie dac dziecku bo nigdy nic nie wiadomo tym bardziej że jedziemy za granice. dzięki Gryzzelda