Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubsoniada003

Lot samolotem

Polecane posty

Gość grubsoniada003

W czwartek mam lecieć samolotem do Tunezji z Katowic. Polece 1-wszy raz i nie mam zielonego pojęcia jak to wygląda! Jeżeli któraś z was leiała już samolotem to prosze napiszcie tu jak to wyglądało. Czzy to prawda,ze przy startowaniu bardzo bolą uszy?

pewnie lecisz na wycieczke zorganizowana? uszy nie bola a raczej sie zatukaja z powodu zmian cisnienia ja wtedy zatykam nos palcami i mocno dmucham:P

Gość reresddsssssssss
kup gumy do żucia , jesteś przytłumiony ... słabo słychać wszystko , tak jak pisała Brzydula zatykają się -coś takiego jak woda naleci

Żuj gumę to wyrównasz ciśnienie i nie będzie nic bolało ani się zatykało:)

mnie uszy nie bolały, nic mi sie nie działo .nic się nie bój, mnie też straszyli , a okazało się, ze nawt nie poczulam jak sie znalazłam w powietrzu. Owszem, moze Ci uszy przytykać (zmiana ciśnienia0, ale wystarczy przełykac sline, albo zuć gumę. Wysokich lotów :)

Gość mnie tam wbija w
fotel jak sie rozpedza:D i pozniej fajne jest uczucie jak sie odrywa od ziemi ale uszy przy starcie nigdy mnie nie bolaly

fakt, ze lekko wbija w fotel, ale to nic nie przyjemnego :)

Gość ale przy lądowaniu
za pierwszym razem bolały mnie koszmarnie i na chwilę straciłam słuch - nie słyszłam nawet same siebie, ale w żadnym nastęnym locie to się nie powtórzyło. Generalnie latanie jest fajne jeśli się nie nakręcisz że zaraz spadniesz albo coś się stanie pzry lądowaniu :)